Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
tak pátá odpolední za mnou…….
v pondělí jsme skončily v deset v noci-dělaly jsme ještě v noci větší úklid-vydrhnout dopekovou místnost….a prostě věci co se nedělají denně,
v úterý jsem ráno dala ze psama venčící/cvičící vycházku-hodně opakování s každým otoček,couvání,obíhání noh,chození u levé,pravé nohy,otočky za pochodu,na místě,sedni,lehni,packy,a hodně věcí na levou,pravou stranu a po 3 seriích,at si protáhnou pořádně krk,záda,nohy-s Žerykem i poklony,
pak jsem dopo proležela,a odpolení,kde jsem zase běhala s vybalováním,úklidem,kasa-běhání říkám schválně,abych nahnala čas,když nejsu moc rychlá,tak aspon furt hodně rychle chodím-se božím,na kasu a tak,
dnes ráno jsem šla ze svýma psama+se přidala rodičů Betty,tak jsme šli ke křížku a zpět,a na konci cesty,jsme to vzaly kousíček směr pole-dědina,a s každým jsem udělala jednou hledej-ztrtil,a s Betty mezitím,než to dotyčný/dotyčná donesla/nesl-tak s Betty,packy,panáčka,a šli jsme dom,na terase jsem vykartáčovala Žeryka,+jsem ho vzala na vyčesánbí furminátorem,a že pořádně vyčešu rodičům Bettynu,no a jak jsem česala,tak jsem zjistila,že kromě pár splstnatelců u ocáskum, má na jedné straně na boku-u slabiny,tak jsem to prostříhala,pročesala,a zjistila,že na tom nečesaným místě má hrču velikosti vajíčka menšího-u slabiny,boku…..
tak nevím co to je…..doufám,že ne to čeho se děsím……,:-(((((((
no pak trochu leháro,a zajet do knihovny alítání v práci-kasa,vyblování a úklid,skončily jsme v dest v noci…..su sedřená jak malířská štětka,,,,
nasadila jsem si odtučnovací kůru jak psovi-zmenšuju dávky jídla:D