Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Odetta

Fifi
    A kricet aaau asi nepomaha, vid. ?
    Nepomáhá. 😀 Nejvíc pomáhá, aby měl prázdný kyblíček a kvalitní management. Potom kouše jen symbolicky a stačí ho začít úkolovat (sedni, lehni), aby se zrestartoval a přestal. Symbolické okusování – má sací reflex jako tele :-)) – mi nevadí. Ale teď je brutálně přetažený z víkendu, kdy jsem sice stran managementu udělala maximum, ale ani tak to nestačilo. Ale to se nedá nic dělat, prostě se to blbě sešlo.

Ja jsem clovek s hodne pozitivnim pristupem, ale kdyz to Ruzice prehnala, pudove, podvedome mi v setine vteriny ruka vylitnula, stipanec ji do tvare, do krku, zkratka ohrazeni se manualni jako by to udelal sourozenec. Ruku jsem na ni v zivote nenaprahla a nepleskla ji. Snad chapes, co myslim.

Vím, ale to ho jen víc rozparádí. Nepomáhá ani oddělení do jiné místnosti, jen se víc rozdráždí. Nejefektivnější je tomu aktivně předcházet.

Nejhorsi bylo, ze po prezubeni ji zakusy moc nepresly, to te nechci desit. Musis bejt pekne servana. ?

Jak borůvka. 🙂 Ale když zrovna nekouše, dost mi to vynahrazuje. Dneska jsme si asi půl hodiny posílali balonek a všeobecně je sladkej a mazlík.

Věci na ú… jsou voser, snad Ti bude brzy dobře.

Petrs01
    Měli jsme tu druhého psa dva týdny a bylo to jen horší, protože méně odpočíval, byl horší management. Teď o víkendu byl s dalším psem pohromadě zhruba den, a dneska zase přišla kousací regrese, takže asi tak. Psy vídá, ale u něj není problém, že by kousal z nevybití, ale naopak kouše když je přetažený, čemuž se ne vždy dá efektivně zabránit.

Maya
    Dík za tip. Tuhle hnuso-ránu už mám celkem zahojenou, a doufám, že další takovou si nepořídim!
    Ach jo, to byl teda opravdu den blbec… Snad Ti to všechno dobře dopadne.