Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecaci leto 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022
Brypodvecir,
sbiram sil na sber tech oranzovych osklivosti. 🙂
Cajdo
Tak fifi se chve stehovat do tepla tak to ma mit:
Nechve! 😀 Dneska byla slusna vyhen a bude hur… Jsem dneska litovala a zaroven obdivovala zahranicni brigadniky na poli – od rana sedeli na tom svym chapadle a sazeli novy brokolice, ja bych tam zdechla po pul hodine.
U Zlatky si zatopi, kdyby jim bylo chladno. 🙂 Diky za novy tematko. 🙂
Dennyky
Nojo vlastne, Aidulina to ma za par. Tak koukej este fotit a hlavne se podelit! 🙂
Esusova
Musím říct, že to není vyloženě potěšující zpráva, ani stav. Moje notně opotřebovaná nervová soustavička si s tím asi bude muset nějak poradit, ale je mi jí upřímně líto.
Ayta krayta, to nezni dobre. Muzu jen drzet palce, at se Talizruda zase srovna. Neboo me napadla nevyzadana rada. Kdyz ma takovyhle vykyvy, co ji zkusit nasadit neco na koncentraci, zklidneni? Treba bylinky od Dromy – Dromy Relax? Nebo bych sla klidne i do toho Aptusu Relax ci Alavisu Calmingu, neni to chemie a fakt pomuze na rozhoupanou psychiku. A na sebe bys taky zapominat nemela, neco klidniciho si slehnout. 🙂
Petrs
Já si v neděli dala jednu z těch skvělých věcí na ú…, naštěstí to nebyla taková síla jaká se mi podařila kdysi, ale jako úplně v cajku ještě tělo není.
Ti nevim, co sis to pořídila. Úser? Ústřel? Nebo ty věci z horka/slunicka? Kazdopadne lity lity.
Odetta
Tak mám čas si to rozmyslet, než tenhle cyklus ukončíme. Jinak podle mě rozdíl mezi tabletou a kapičkou je – sice ne v účinné látce, ale tableta prochází trávicím traktem, kde může nadělat paseku. Kapka se dá částečně do určité doby vymýt v případě prudké reakce.
Tak at se cyklus ukonci a dobre to vymyslis. Spot, obojek, tableta – jasne, ruznej cas na zareagovani pripadnyho vedlejsaku. Ale chemie je to vsechno, i ty my spreje.