Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecaci leto 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecaci leto 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Asi popravim tu krůtu flekatou, začla přicházet s překvapivejma věcma. Jako že třeba začne honit motorky po silnici 😮 :o, druhej den půjde řvát na důchodce s holí 😮 😮 a místo usednutí za brankou, bude třetí den přebíhat silnici 😮 😮 :o.
    Ano , Tali evidentně jeblo – pardon – takže – Evooooo, nejsi v tom sama, končíme po šesti letech zpět na vodítku? 😮 😮 😮
    Musím říct, že to není vyloženě potěšující zpráva, ani stav. Moje notně opotřebovaná nervová soustavička si s tím asi bude muset nějak poradit, ale je mi jí upřímně líto. Nějak se teď sešlo povícero věcí od minulýho víkendu a tohle do toho úplně nepasuje. No nic, jedeme dál.
    Tímto jsem odpověděla na dotaz Čajdy a Fifijový.
    A aby bylo něco optimistickýho – fčera sem vynalezla výbornej recepís – navíc použitelnej i pro Čajdu – tím, že je jednoduchej a BEZLEPKOVEJ. Původně jsem chtěla vytvářet rajskou – takže základem bylo hovězí přední uvařený a vývar z toho vzniklý. Pak mi přišlo, že rajská bude moc fádní, takže jsem na cibulku, kterou jsem opražila se solí, oregánem, pepřem a pak to zakápla balsamikovým octem , hodila pár nakrájených sušených rajčat, zašmrdlala tím chvíli, přidala červený fazole z psikly, neboli konzervy, přidala konzervu rajčat krájených, dolila trochou vývaru /ze zbytku poliftku udělala/ , dosolila, přidala trošku pálivý papriky, ať to má šmrnc a na závěr tam hodila pokrájený to maso. Je to výborný, je toho kotel a bude to dobrý jak s rejžou, tak špeclema nebo klidně i s bramborem.
    A asi radši půjdu, nejsem úplně v gůd můd.