Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Topri vešer vespolek.
Po obveseleni s nakladackama se veselim s merunkama. 🙂 Jsem si myslela, ze jich bude par a vono ne. Strom je obsypanej, kdyz byly zeleny, nebyly jen videt. Takze kazdej vecir sklizim prepravku, rozdavam, susim, mixuju. Zabava az do odjezdu na dovolenou pristi tejden. 😀 Jsem zvedava, jaky nam vyjde pocasi, pro jistotu jsem dokoupila dneska pro Ruzici vesticku, bo tech 7 stupnu v noci nic moc. Shanela jsem na netu, nez me napadlo brnknout do pet shopu ve meste – a meli ji dokonce v akci, plus jsem usetrila postovny. 😀 Sikovna vecicka, kdo by potreboval: https://www.trixiecz.cz/reflexni-vesta-orleans-cerna_z1767/
Odetta
S tím ošetřením zatím váhám. Dává se to takhle malým štěňatům? Do budoucna asi nějakou kapičkou ošetřovat budu (tablet se bojím), ale nevím, jestli tím zatěžovat už takhle malé štěně, no.
Ja jsem stenatka dycky jen strikala Arpalitem. Vlastne strikam Arpalitem furt, obojek nedavam, bo si zerou laloky, spoty nebo tableta – to je prast jak uhod. Troldas ted ani jedno nesmi, toz to jisti jen repelent.
Petrs
Vasicek vypada jako krutoprisnej rozhodci. Byl spravedlivej? 🙂
Cajdo
Ty taky nemuzes se zadama mit chvili klidu, vid. Pekne sepsana dovolena, fotky jako vzdy paradni. 🙂
Dennyky
Francezko celý víkned proležel, stejně jako já ten minulý a my jsme se s Koníkojc hlavně teda po ránu flákaly po okolí.
Jste si predali bacila ci viraka? Hlavne, ze uz jste fit. Fotky achavy, jak jinak. 🙂
Esusova
Co Talizvire vyvadi? Se ji asi prehrejva neuron, chce to zvysit chlazeni? 🙂