Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
to byl ale krátkej víkendík teda. A zbláznil se nám pes, resp. fena teda. Taliprdový jéblo a začla dělat věci, který nikdy nedělala. Tím pádem asi jébne mně a budu mít klid. V sobotu jsem se koukala na Cyrána z Beržeráku s Depardiem – tak jsem si na konci pěkně poplákla 😀 😀
My asi dovolenou mít nebudeme, takže nám je nějaká předpověď úplně u zadele 🙁
Jdu vás dočíst.
Petrs01
Obrátkový rozhodčí
jééé, to je úplně obrázkově obrátkový rozhodnčí. 🙂 Jak to tam má vymazlený, dědoušek malej.
kachna
“Mááááámiiiiii. Ty si zlá!!!”
😀 😀
Má ale pravdu, předsedkyně!!
černej čaj
ale casto sem dostala bud za segru ktera to svedla na me anebo za to uceni, kdyz sem prinesla neco horsiho nez 2…
rikala kristo, pod na obed, tobe doma urcite nic nedali
to se mi čte nedobře, čajdo 🙁 a mrzí mě to, bez přehánění. V dítěti to pak vytváří bloky, který si nese s sebou.
já sice byla „bita, jak žito“ , jak říkávám s nadsázkou, ale já jsem byla sígr a rebel od malička 😀 , furt jednou nohou v průšvihu, takže se ani malinkatě nedivím, páč kdyby mě máma nerovnala, sedím dneska v kriminále 😀 . Tohle je o něčem jiným, než píšeš Ty. Učení ale bylo mimo toho, že by mi máma nějakou šoupla. věděla, že mám na víc, než na dvojky, ale s vyznamenáním, nicméně to nechávala na mě, já se učit nepotřebovala, stačilo mi to, co jsem napřijímala ve škole a fertig. Co se s tím budu matlat dál 😀 😀
čaaajdoooo,tys měla – zatím to tak vypadá , co jsem nakoukla do článku na začátek – moc hezkou dovolenou – když odmyslím ten start se schodama do metra, věřím, že když to člověk nejezdí denně, že to nepříjmený je. /proto jsem tam nikdy neměla potřebu brát psa, bála bych se o jeho tlapky/
jdu to dočíst. Jo, tak to byla moc pěkná dovča!
Dežo
Pomoooct, já jsem takovej Déžoooo…
,
čau Dežo, máš moc pjéhny fotké, gde si je čórla? 😀
Vytiskla jsem si špatný číslo objednávky na polotovary
aj jaj jajíííííííííííííííííííííííííííííííí, auvajsky!! Ale ještě hroší je, si šécko smazat, to taky umim :-/
Odetta
Na tohle jsem se těšila! Stejně je to psí parťáctví jedinečný. :-))
áááá kluzáci! Velmi dobrá a zdravá houbiška – nezávidim….. kecám 😀
Fifijová
Nicmene skodnej nezustal, byl zlaserovan
jé to je dobře, že se našla nějaká jiná alternativa.
TY VOKURKY TI VŮBEC NEZÁVIDIM, VŮBEC, ALE VŮBEC. Asi si budu muset nějaký koupit, abych si pozavařovala 😀
Jste hodni a uzasni lide, vite to
ne, ale když můžu, tak pomůžu. A zatím teď můžu, Jsem ráda, že to Brtnik vidí stejně, takováhle cílená pomoc mi dává největší smysl.
A taky absolutne blba
to by asi sedělo, dneska ráno jsem mlela takový nesmysle ale, že jsem se podivovala už i sama já.
Jo a jeste jsem se chtela priznat, dneska jsem zhresila. Po straslive dlouhy dobe jsem si s vidinou zavarovani koupila pizzu
áááááá, výborná pizza nejni vůbec hřích!!! Hřích by byl si ji nekoupit. Já pizzu miluju a jsem ráda, že v New Bubu dělají výbornou. To se pak člověk hezky odmění třeba po sekání louky a tak.
Ja si takhle pizzu prave temer nekupuju, max obcas nejakou mrazenou zpotvoreninu. Tadle byla velevyborna, se obavam, ze nekdy zopakuju.
a to děláš zásadní chybu, že si ji téměř nekupuješ a místo toho koupíš zmrzlou atrapu a parodii na pizzu, takže to pěkně zopakuj, páč to je to nejlepčí, co můžeš udělat.
Fifi
Mirka
Martin bude mít výsledky rezonnce za deset dní….
Co mu rezonovali? Streva zase nebo zada?
hlavu, hlavu by to chtělo především zrezonovat, aby se mu tak jako nějako rozsvítilo.