Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak včera odpo opět vybalování,provážení zbylých palet,doplnění kas a úklid,občas na kase
jako na tomto je dobrý,že člověk střídá pohyb-chvílu kasa,chvílu vybalování,chvílu úklid…
jakože,je to lepší jak furt sedět na kase a stejný pohyby+pořád se člověk musí soustředit,ale zase-když je někdo blbej-tak je blbej,že:D:D:D-doplnuju džusy v pet flaškách po 6 do regálu,jsou v akci,takže tak 5 metrů od regálu je velká paleta,ze které to doplnuju,beru to po 2,ale i tak člověk se natahá z 12kilama vv ruce,že,no,nic,večer kartonuju-vyhazování prázdných/poloprázdných beden z regálu-a čučím-že půl metrů od regálu s džusama je pidi paletečka s pomerančovýma džusama-co se nejvíc kupují-tak jsem jak debil nemusela chodit sem a tam…..no nic….
dnes ráno jsem to vzala s piskama jen vratama ke křížku a zpáttky-žádný natahování vycházky cvičením,nic,prostě mezi pole,ke křížku u břízy,a dom,su ráda,že su ráda,
já ty těžký věci hodně tahám přes záda,takže bedrka má dost+kyčle….
DENNY-k teplu,ted tady sedím dlouhý gatě,triko s dlouhým a du si pro mikinu-doma chladno-když nejsou venku tropy,denně chodím ze psy brzo rááno-takže chladno-mokro-takže gumáky dlouhý gatě,mikina
v práci klima,takže pokud nelícu po obchodě-chodím dost rychle,aby jsme stíhaly,tak na kase je mi zima-takže dlouhý gatě,vesta,2 trika…
škoda,že takový ždibec chladnější počasí nebude na dovolenou:-(((
to mě fakt štve,protože Dafi ty vedra nedává….jak jsou vedra,tak prostě,ráno,večer a šmitec…
Černejčaj-no hrálas sis na Martina?-to je hezká hra….:D
no,on se v sobotu fikl do prstu-řev jak tarzan,tak jsem se mu smála,že by se nemohl sebepoškozovat,že by o tom všichni viděly….
děvčata-Martin jde v týdnu na kontrolu-fakt se modlím at ho uschopní!!!!!
no ale asi marně-asi bude čekat na Brno……