Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
děkuju za pochvalu fotečky:-)
včera ráno jsme daly vycházku k hájence,pak směr lípa,kousíček v lese,a od lípy dom a válecí/čtecí dopo
pak odpolední-kasa,úklid,vybalování,
dnes ráno teda ždibec časově delší vycházka-na to že mám odpo-tak brzo ráno za chládku-rosy k lípě,po cestě na kousku trávy Dafince udělat revírky aporty-činka,papírová trubka od sáčku na rohlíky,a flísový pletenc,pak k lpípě,tam na plácku Dafině zase revírky,a pak kousíček v lese,a zpátky k lípě,tam udělat Žerykovi pachový čtvereček,Dafi to po něm zkontrolovala:-)a od lípy dolů dom,
doma učesat psiska a válet se….
Černejčaj-no nevím,jestli bych k tvýmu popisu o učení dávala smajlíky….,
nás naši za špatný známky netrestaly,sami taky teda nebyli nějací jedničkáři-tatka je vyučený kameník,máti hned po základce dělala u soustruhu v Adamově v Adastu-obrovská fabrika,dělal tam tenkrát snad celý Adamov,dělaly se tam zbraně,bez nadsázky tam dělaly snad všichni z Adamova,
ale co se týká fyzických trestů-tak já moc nedostávala,já byla hodná poslušná holčička-dej mi knížku a psa,a máš ode mě pokoj:-)
ale brácha dostával dost,vařekou,vodítkem,a z odstupem času-stejně to k ničemu nebylo….
u nás byla hodně teda používaná výchova stylem ted hned okamžitě,a neexistovalo přemlouvání,jak v jiných rodinách,kdy prostě děcka rodiče přemluvily…
naši byly oba dost přísný….
má matka-to jsem tu psala xkrát i velmi kritická…..