Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
kachna
jezis ja sem se tak zasmala s tim co bys odpovedela! pritom bych cekala ze deti o prazdninach maji treba vic casu a rady si zajdou na kralici hop…
zajimavy, ze ja nikdy touhu se dobre ucit nemela, akorat remen mi vzdycky vysvetlil ze spatny znamky se nenosi a tak sem se snazila vyhnout remenu. Jen predmety co me bavili sem si pamatovala a ucila se je rada, protoze me treba zajimal prirodopis a zemepis, porad sem cetla ABC a pak na stredni technicky obory protoze sem toho znala sama hodne z praxe rozbijeni mamincina pc 😀 ale teda dokud na me platil remen, byla sem schopna i ten dejepis, ale pak na stredni sem taky mela asi 3 z dejepisu.
ono je to asi proste slozity, ja se nikdy nechtela ucit sama od sebe, i kdyz sem byla celkem bez potizi jednickarka, obcas dvojkarka jeste i na 8 letym gymplu s nejakyma uletama k 3 z chemie ktera mi fakt nesla a z nemciny kterou sem fakt nenavidela.. bude to hodne i na tech detech.
treba kamaradku rodice za 2 nerezali a i 3 ji odpustili protoze se s ni doma ucili, videli ze ji to nejde a proste vedeli ze se snazi. Ja se asi s 2 snazila malo, takze remen mi to dycky vysvetlil, ale ne vzdycky to teda pomohlo 😀