Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Odetta

Fifi
    Je to za trest, a ještě to nejde umýt z rukou. Tady taky prodávali nakládačky, ale já na to letos nemám. Pamatuju si, jak jsme je kdysi praly s babičkou v pračce, a ty mrchy se rozšmelcovaly o buben a zalezly vně bubnu, odkud jsem to musela dětskýma rukama vybírat. Byla jsem pěkně pořezaná, buben byl z té vnější strany jako struhadlo.
    Jak je děláš? Klasiku nálev z deka nebo něco speciálního? Nebo rychlokvašky?

Klíšťáci celkem dobrý, je tu jedno rizikové místo, kam už nechodíme, a jinak po něm ani nic moc nelezlo. Na tom rizikovém jsem jich z něj pár sundavala a dvě si teda přinesl zakouslá, ale vyndala jsem je hned, bylo to skoro na lupu. S tím ošetřením zatím váhám. Dává se to takhle malým štěňatům? Do budoucna asi nějakou kapičkou ošetřovat budu (tablet se bojím), ale nevím, jestli tím zatěžovat už takhle malé štěně, no. My jsme navíc hrozně ve skluzu s odčervením oproti schématu, četla jsem v příbalovém letáku vakcíny, že se to má dávat aspoň 10 dní od sebe, což mi do toho hodilo vidle. Takže jsem majitel na baterky, ach jo. 😂

Jinak bouřky nás propláchly pěkně, je to mokro ještě dneska. Všude bahno a zvýšené hladiny.

kachna
    Děti bez studijních úspěchů nejsou motivovány k tomu, aby pokračovaly ve studiu.
    U psů nám to přijde jako samozřejmost (R+), a u dětí je to skoro až kontroverzní téma… To se nestačím divit.

MirkaD
    Nádherná smečka!!! A jak tam spořádaně sedí, bobečci. ❤️

Mám z těch žrádelních řečí chuť na langoše, ach jo. 😩