Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Odetta

MirkaD
    To je luční jídlo, les máme zatím mimo dosah, to je na malého moc kilometrů.
    No tak vidíš, klidně si můžeš příště koupit vysavač, ať si o tom myslí kdo chce co chce. 🙂

Fifi
    Zdravím Troldíka! To je dobře, že nezůstal škodný. 🙂 Nakládačky závidím, hlavně teda tu morálku, mně stačilo očišťování těch klouzků. Udělám z nich na oběd omáčku, mám tady smetanu a v mrazáku vývar a kuřecí prso, tak z něj nadělám plátky a bude z toho takové maso na houbách. Houby už jsou ready v lednici.
    Tady minulý týden v lese taky nic, to jsem psala. Tyhle potvůrky jsem potkala na louce pod takovým “zalesněným” vrcholkem kopce, ani se tomu nedá říkat les. Ono je to teda pár stromů, a je to tam hodně neprostupné – stromy blízko u sebe, pichlavé keře mezi nimi a ještě je to ve svahu a s balvany. Kupodivu tam bylo sucho, a to včera bylo asi pět bouřek. Na kraji jsem našla dvě staré babky, a dál už jsme ani nešli, nešlo to mně ani Gremlinovi, tak jsme se prošli na loukách pod vrcholkem. Ale stejně jsme neodešli s prázdnou, tak dobrý.