Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
jo hláška s tou hymnou je naprosto skvělá:D
ta věta nemusíš říkat všechno co tě napadne-má pokračování-nemusíš říkat všechno co si myslíš-a ten druhej řekne-vidíš to mě nikdy nenapadlo!
Odetta-jo,tak práce z domava má určitě výhodu v tom,že se uštří,čas,finance,-okud teda nemáš byt vedle práce,jak brácha Martina,kterej učil na hudebce,a byt měl vedle třídy:-)
jinak práci z domu nezávidím,právě pro to,že tam není ten přděl-ted jsem přišla z práce a mám čas na domácnost a odpočinek-u mě čtení/psi,PCrozhovory
i když při mé blbé povaze-kdy si nosím práci dom-v hlavě-né že bych dom tahala regály se zbožím+zákazníky:D
tak při mé blbé povaze,kdy jsem týden !!!dopředu ted přemýšlala,kdo bude ted v úterý dělt chladák,že já ho nezvládnu-psychicky,fyzicky-zima,těžký věci,zdravotně…
a pak jsem ho nedělala,ale týden jsem se kvůli tomu nervovala…
nebo,když mám odopoldní,což mám ted skoro furt,a vím,že budu ta třetí/druhá na kase,co bude lítat vybalovat,kasa,večer uklízet,s tím,že hodně zástupců vedoucích jezdí vlakem,tak se nervuju abych stihla všechno jak ostatní,a aby se stihl vlak,aby kvůli desti minutám,že se to nestihne někdo kvůli mě dlouho nečekal na vlak….
prostě aby to nebylo-když je na smněně-XY-tak se stihne všechno vybalit,provézt chladák,uklidit večer a vačas vlak,když je na smněně Mirka-vybalí se půlka,uklidit se nestíhá a dom se jede o hodinu pozděj….
no takže vto se vždycky nervuju abych všechno stíhala jako ostatní….si už kvůli tomu ani předem nečtu docházku….
aspon se mi uleví,když zjistím,že vedoucí bude mít odvoz autem,takže deset minut tam sem,tak že to nevadí….,
prostě neumím za sebou zavřít dveře v práci a vypustit ji z hlavy….
a je to fuk,že dělám v obchodě,když jsem dělala ve fabrikách,tak jsem řešila doma v hlavě-jestli nám opraví mašiny,jestli bude to a to,jestli se bude dělat tahle věc,nebo jiná….
no pako su no…:-()