Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

mě ulpívají v hlavě 2 hlášky-když mi bylo kolem 17let,tak v tv valila reklama na fery ultra-jako,že dáš jednu kapku,umyješ tím hromadu nádobí,
    no,ale bylo to drahý,a ta reklama byla-Heleno-ty kupuješ fery ultra?
    ano-nejsem tak bohatá,abych kupovala levné věci
    no jenže*se na to udělala parodie-jdou 2 ženský po obchodě-
    Heleno-ty kradeš?
    ano-nejsem tak bohatá,abych nakupovala!!!:D:D:D
    a tahle kravina se mi uhnízdila v mozku,a furt si ju pamatuju-strašně jsme si z toho tenkrát dělaly prču v mé první práci….
    no a pak z filmu Jedna ruka netleská-tak si tam borec -Taclík-zašívá rozseklý obočí před zrcátkem-si to zašívá,několik stehů,ale nemá tam nit!!!:D:D:D
    a s napětím ho pozoruje taková mladá holka-a pak mu říká-a neměl by jste si tam dát nit,pane?
    a on jí říká-seš nějaká chytrá holčičko!!:D:D:D
    no já su u tohodle mrtvá smíchy:D:D:D
    bohužel tuhle hlášku mám tendenci říkat v práci,když mi s kolegů řekne někdo něco naprosto jasnýho-já nevím-třeba jdu někam si spletu podobný kopmopty-sterilky-červený zelí,s řepou,takže to dávám blbě-a ozve se-ale to není řepa,to je zelí,to tam nepatří-a já mám chut říct-seš nějakej chytrej chlapečku-chytrá holčičko!-no,ale když člověk tuhle hlášku nezná,tak to vyzní blbě:-()
    tak občas,když už mi to skoro lete z pusy-protože často mluvím/píšu,dřív než myslím,vlastně skoro furt,tak občas řeknu-no jo,to mám tak ráda,když je někdo chytřejší než já,a tak to řeknu jako nadurděným tonem,a zasmějem se tomu