Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

teda s váma je dneska prča,já kdybych vás neměla,tak bych si to snad někdy i hodila,
    ale že vás mám!!!!
    tak to prostě dám
    protože všude dobře,
    ale s váma nejlíp!!!!

Odetto-děkuju za vysvětlení vtipů,
    pestře se škvrně stravuje,
    Dafi měla včera rýžu s masem,jak hltala,tak to hned ze sebe vyhodila,
    pak ležela na pelechu,kterej mají pod tyčí,kde sedají andulky,tyčí ze záclonou,pod druhý okno ty pelechy dát nejdou,a zvrchu nad ní seděl andulky a sraly na ni,tak jim říkám-děcka,neserte na tu holku,dyt se dívejte,jak pak vypadá!!!tak já musím kartáčovat psy nejen kvůli vyčesání prachu,provzdušnění,promasírování srsti,a vyčesání chlupů,ale i něčeho jinýho než chlupů…..
    večer bouřka u nás,v noci taky,tak jsem ráno nakrmila pračku,a ještě za chladn/mokra, šla ze psama i s Maxíkem rodičů,vzaly jsme to dědinou k rybníčku,tam jsem s každým udělala otočky,kroky a packy,pak jsem to vzala podél ohrad s konma,Maxík byl i chvíli na volno,heč:D-tak nebyly jsme v lese,nebyly tam pole,z jedné strany zahrady,z druhé koníci,no a u rybníčka s Žerykem párkrát nošení aportků-pletenc+činka,dát vedle sebe kousek od sebe a přines,radši eda na vodítku,a s Dafi víckrát aport s činkou+házení pletence-aport s činkou měl být seriozní cvičákovský aport-sedí pes u nohy-já odhodím dest metrů činku-a odhodím ju ROVNĚ-ROVNĚ NEZNÁM,VŠECKO DĚLÁM KŘIVĚ-HÁŽU,STŘÍHÁM,KRÁJÍM,takže odhodím ju rovně-hahaha-fena vyběhne na povel,přinese,předsedne,na pvel předá,na povel k noze-tolik teorie-moje praxe dnes ráno-odhodím,činka odletí bokem do trávy k rybníčku,div ne do rybníčku…
    Dafi na povel vyběhne-z aportu má rázem cvik-revírky-vyhledává činku,nejde,přinese,předsedne,podá,k nozer
    nevadí-druhý pokus-odhazuju činku na asfaltovou cestičku-činka svina jedna dřevěná odbočuje bokem směr potok-vysoká tráva-Dafi opět místo cviju aport-revírky-vyběhne,hledá,vyleze mojrá i s hlavou,přinese,předsedne,předá,k noze…
    nevadí dáme třetí pokus-odhodím-a radujme se,veselme se-činka spadla na cestičku-ooo věc nevídaná-ROVNĚ-takže Dafi může vyběhnout na povel a provést aport na dest bodů z desti,pak ještě zaházet pletenc,odmněnit několikrát Maxíja za sezení,čekání a dědinou dom
    Martin jel dnes na magnetuckou rezonanci,tak se modlím,aby se to do podzimu rozlousklo…
    včera zvýšil zálohu na elektřinu na 7000 za měsíc,tak jsem mu řekla,at jde do práce-bože po kom já su tak chytrá
    moje mamka by řekla-bože vem si to děcko-dyt je to tak blbý….
    PetraK-komiks ze srnkama božíííííííííííííííííííí
    Denny-a fotečka kamaráda s Koníky je taky bezvadná
    EvaC-no,jestli jsi psala,že ty základní věci stíháš-jako úklid,potraviny,práci+vycházky…..
    tak seš prostě skvělá!!!!!!!
    +teda ještě chalupu,zahradu,šmarjá,dyt toho je mocinky moc….
    já třeba zahradu vůbec nedávám…..