Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Eva
jako mnohé další.. čímž děkuji všem zúčastněným za humotné příhody a krásná fota, která sem vkládají..
jéééé to je dobřééé, to je dobřééééé, to mám radost, že něco udělá lepčejší náladu aspoň na chvilku.
tak já ještě něco přidám, ale přiznám se, že nevím, zda to bude mít ten efekt, páč je to primárně naše rodinná interní záležitost, která nevím, ešivá dokáže pobavit i ostatní. Nicméně to zkusím, je to jen na delší lokte.
V době naší docházky na střední školu běhala u Brtnika jedna nesmyslná hláška, která už vůbec nevíme z čeho vycházela, nedává to vůbec žádnej smysl, nicméně dodnes, když vidíme někde při jízdě autem volně se pasoucí srnčí, ozve se od jednoho z nás-zpravidla si to odvyprávim já sama celý:
„Hele, vole, srnky vole!“
„Gde vole?“
“ V lese vole!“
ano je to debilitní a jak říkám, nedává to vůbec, ale vůbec žádnej smysl. NICMÉNĚ!!
Mám do jednoho budoucího článku fotky z procházky. A jak jsem tak na tu jednu z nich koukala………. napadlo mě vytvořit z ní komiksa a poslat ho pak Brtnikovi emilem do prasé, jako takový malý pousmání. Pro vás nevím, zda to bude mít bez toho pozadí ten efekt, ale třebas pobaví, jen to sestavení . takže zde: