Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

EvaC

Fifi
    Co Sindibadka a muzova ruka, porad ses este nepotkala sama ve dverich?
    Díky za optání, no jak už jsem tady někde psala – na tohle životní tempo jsem už trochu stará, ale zatím zvládáme. Muž je statečnej, už dokáže Sindy dojít odpoledne krátce vyvenčit i s tou jednou rukou (ono je těžký jí vysvětlit, že když je někdo doma, bude čekat s venčením než já dorazím z práce..což chápu) a pomáhá nám i jedno dítko, které občas odpoledne zaskočí na to krátké vyvenčení. Takže vlastně dobrý.. Jen mě to zmáhá a chybí mi občas energie na výcvik a trénink se Sindy, tak prostě některý věci nejsou tak, jak bych si představovala. Ale základní jsem schopna zajistit – chození do práce, zajištění potravy a úklidu pro celou domácnost, venčení Sindibádky (to teda nešidím, páč by se mi to nevyplatilo), pomoc muži s úkony, které sám nezvládne (už je to lepší, protože bolesti jsou menší), pátky balení a přesun na chatu a v neděli zpět (no a na chatě samozřejmě zahradní práce apod.)..
    Na balíček se vykašli, to není vůbec důležitý..
    Fajn, že máš zprávy od Kimi, že ji pustí domů, moc jsem na ni myslela (přestože ji neznám – musí to být hrozné trápení, když se to takhle pořád táhne.) Moc si přeju, aby ten její problém konečně vyřešili..