Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsme včera večer cestou z Prahé, chytli slušnou záplavu vč. krup. Kupodivu se na dálnici nenašlo žádný hovado a všichni jsme se disciplinovaně plouhali závěsama vody shora a mořem vody pod kolama. Brrrr. Doma pak na nás čekalo tohle:

hezky se ochladilo a bylo venku konečně zase příjemně.

Z nákupu jsem ohaříkům přivezla z Lidlu jakejsi měkkej neoprenovej balón volejbalovej plážovej čičo a Ruůůůůůmoušek byl tak ščastliv – do tý doby, než mu to ta důra flekatá prokousla 😀

Co chystáte na víkenda?

Já bych konečně mohla dopsat zase stavební deník, což? Abyste viděli, jak postupujeme.

černej čaj
    Driv to bylo “snadny” driv kdyz si byla dislektik tak te mlatili ze se spatne ucis a jednou je to prestalo bavit,

😀 😀 😀 tak mě nikdo nemlátil, a že máma byla cholera. Nicméně trpěla hodně když jsem se učila psát a když jsem s klapkou na oku musela vybarvovat a stříhat. Páč jak byla ten pintlich zeměměřič, byl pro ni můj psanej projev utrpením (ale to je i pro Brtnika)
    Ale víte co je zajímací? že se to jako s věkem zhoršuje – to zaměňování písmenek a číslic. Dřív jsem to tolik nedělala.

Nicméně pravda je, že dneska hodně rodičů hází vinu na učitele. Nechtěla bych dělat učitele ani náhodou, děti často spratci, stejně jako rodiče.

a když jsme u tý školy – mám velkou radost, tak se musím podělit, jo?. Rozhodli jsme se před časem sponozorovat jednu speciální třídu – učí tam naše sousedka. A tak jeli na výlet, do okresního města, vyprávěla mi včera před barákem, když jsem šla kolem s Rumíčkem, jak to bylo supr, jak si to děti užily, že byli s nima i v cukrárně, prvně jely děti vlakem a že jim pak ještě zbyly nějaký peníze, tak je vzaly s kolegyni u nás na koupališttě, kde si dali fšicí zmrzku a párek v rohlíku, že to taky děti neznaly a byly ščááástlivý. To mi udělalo velkou radost. Až by jeli příště, tak si možná vezmu dovču a jela bych s nima. To myslim i zapadnu 😀