Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
MirkaD
To teda má zoubečky, zrovna je mám obtisklé na paži. 🥴 Dneska mi roztrhl prst tak moc, až měl kožich od krve, jak mi to hodně teklo, takže už má asi nabroušeno. 😅
Krmím ho dost divoce, abych pravdu řekla. Zatím má jako základ granule, na které byl zvyklý z CHS, ale budu ho do budoucna krmit masem, další pytel granulí už nekoupím. Granule různě doplňuju tím, co je zrovna doma. Teď jsem třeba měla maso z vývaru (obranou kuřecí kostru – dělám si vývary do krabiček do mrazáku), k tomu měl taky z vývaru rozvařené brambory s mrkví rozmačkané vidličkou na pyré a uvařila jsem mu k tomu těstoviny. Dostává i syrové maso, nejvíc ho baví kuřecí křídla. Pak dostává jogurty, podmáslí, různé ovoce, zeleninu… zatím si tak zkouším, co mu chutná. Snažím se, aby každý den měl nějakou interaktivní hračku – třeba kong, plnicí balonek (ale ten je moc snadný, potřebuju Orbee snoop), lízací podložku… K tomu hrajeme It’s yer choice. A pak dostává denně něco sušeného na kousání – králičí uši, vemena, běháky… tak různě. 🙂
Edit: Jo a ty vtipy!
Mravenečník
– Co děláš?
– Připravuju si jídlo na týden.
– Nechám to nepřikryté, a v pátek to bude pokryté mravenci.
Pejsek – Jak být psem
– Krok 1: Přiměj někoho, aby tě miloval.
– Krok 2: Strav celý svůj život vymýšlením kreativních způsobů, jak se zabít.
– Myslím, že bys měl vědět, že jsem předtím sežral nějaké baterky.
- Odpověď byla upravena před 2 roky a 9 měsíci uživatelem Odetta.