Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak včera jsem místo cvičení na záda 2 a půlhodky spala….odpoledne jako…
pak jsem rychle vyvenčila pséky,a šla ke kamošce knihovnici,výjimečně si na mě udělala čas mimo naše narozky,tak jsme pokecaly,dala jsem si zákusek,předtím-v úterý půl sáčků brambůrek-takže nazdar zdravá výživo:D,3 hodky jsme pokecaly,chvilku i s jejím přítelem,došla jsem dom,tam už psi měly s Martinem po vycházce,tak jsem poseděla na terase….pohodička…
dnes ráno brzo vstát jít ze psama ke křížku a zpět-Dfina se v noci strašně moc ke mě tulí,nebo leží přím na mně,je už pár dní extrémně mazlivá,kdyby nebyla vykastrovaná,tak řeknu,že má falešku….může mít vykastrovaná fena falešku?jakože ne fyzicky,ale psychicky?dotaz roku,vím,ale něco jako,když někomu ufiknou nohu,že ho nějakou dobu bolí i když není?
no nic,tak ze psama jsem dala vycházku,na záda jsem si pocvičila ráno na terase,po snidani hrrr na mezismněnu-mezismněna od 9-17,30-naši zákazníci soutěží asi kdo mě nasere víc,takže když jsem šla s kasou-šuplíčkem na pokladnu,tak mi začal chlap ve frontě j jedničky kasy nadávat,že už jsem tam měla být dávno,kde su,že jsou fronty…atd…
přitom,když jsem došla seděly 4 na kasách,já se převlíkla,a hned šla na pokladnu,mezitím se spočátala vedoucí co tam seděla-otázka 5 minut…
tak jsem pánovi řekla,že je fajn,že mě říká co mám v práci dělat…
no ale pak po pár hodinách lidí ubylo,občas jsem chodila i vybalovat…
dom jsem dojela před půl sedmou,zamračeno jak čert,tak jsem čapla knížky a pádila jsem do knihovny a Martin chvilku ze psama-sice byly puštěný na dvoře,když jsme dojely,ale stejně když má pršet,su radši,když vím,že jsou vyvenčený,a ne že jsou někde ze skříženýma nohama za dveřma…
z knihovny už jsem šla v lijáku,pak se rozpršelo ještě víc,
no bylo děsný sucho,tady prší málokdy,starousedlíci-já su z Blanska,že:-)
starousedlíci říkejí,že se to vždycky roztrhá o Buchlovský kopce,
takže furt sucho,hříbečky nikde nic….
Kachna-k těm diagnozám- víc jak 2 roky se nepouštím telku,dívám se na ni jen s tatkem,když jsem u něj-Poklad z půdy,a cestománie,a tak…,
případně se s ním dívám,když je u nás-on se tatka od televize neodlepí…dřív se mnou chodil dost ze psama,ted o víkendu co tady byl tak jen telka….
no nic,takže si roky puštím z počítače pořady s Honzem Dědkem-kde mívá často jako hosty herce/zpěváky-a ti o sobě často říkají,že dřív se řeklo,,že zlobily,ale že měly určitě diagnozu ADHD,akorát dřív se tomu říkalo zlobení,a děcka se hodně dávaly do kroužků/sportů,a za zlobení to schytaly-slova těch lidí co o tom mluví…
no jinak u mě-kamoška má jedenáctiletou holčičku autistickou-má ten Aspergrův syndrom,záchvaty agresivity,vyhrožuje sebevraždou,bere antidepresiva,
no není to s ní lehký,a její mladší brácha má ADD-což je,že je pomalej,než se obuje,obleče….s učením-ta holčička se učí dobře,ale on se učí všechno strašně dlouho,a hned to zapomene,takže se denně x hodin učí do školy,přitom co ho zajímá tam má obrovský znalosti….
no a tak jsme se bavily o mě-to je kamarádka z toho čtyřlístku,co spolu kamarádíme od 13 let,a ona říkala,že se o mě bavily s máti,a že já bych tuhle diagnozu-co má její synek měla určitě taky-odmala jsem ve všem byla mega pomalá-máti jsem s tím strašně s….,vždycky říkala-já už bych to měla vysátý,vyžehlený,umytý….,učila jsem se všechno nazpamět jak básničku,a jak jsem napsala písemku,tak mi to z hlavy vypadlo,
ale co se týkalo psů/koní-tam mi to stačilo přečíst jednou,a odříkala jsem to slovo od slova-no takže jsme se s kamoškou zhodly,že tuhle diagnozu bych kdysi fakt asi měla-pomalost se mě drží doted-v každé práci jsem poslouchala-musíte zrychlit,jste pomalá….peklo….
no,ale jinak,dneska teda každej druhej o sobě říká,že měl určitě ADHD,
hodně lidí se přiznává k panickým atakám,a k léčení u psychiatra,psychologa…
já se o tomto moc bavit nechcu-teda s váma jo,vy jste tady všichni inteligentní a NORMÁLNÍ-to jako myslím vážně!!!!
ale,jinak jsem se s okolí několikrát dozvěděla-aléé dyt ti nic není,si ty věci nesmíš tak brát,máš to házet za hlavu,poslat všechny do pr….
tvl-kdyby to bylo tak jednoduchý,tak neskončím u psychiatra,že…
takže jako netajím se tím,že se léčím u psychiatra,ale taky,že bych chtěla zase odpovídat a vysvětlovat-ale dyt léky sou blbost,si něco přečti,nali si decku vína-víno je lepší než léky,hod to za hlavu…
a jinak nezávidím nikomu s dítětem s jakoukoliv diagnozou…..