Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Odetto-to su ráda,že jsem pobavila,trochu jsem měla strach-at si větu o tom-něco chceš mnět,a nedáš tomu nažrat-babička byly z Lipovce-tak trochu nářečí,že abys to nevzala blbě,
jinak v naší rodině bylo průpovídek víc-historku s kočkama a babičkou tatka často opakuje,ale jinak si pamatuju ještě,jak mamka s tatkou furt říkaly,že jako všechno jako manželé mají napůl-i zvířata,tak tatka vždycky ze srandy říkal-má půlka kočky,pejska je hodná,zlobí tvá půlka:-)
a když jsme šli spolu do obchodu tak mě dal prázdnou tašku a říkal-at se vyplatíš
no a když nechtěl něco jíst-moc zdravý na něho:-))))tak říkal-pan doktor mi to zakázal:-)
třeba brokolici:-)
nevím,kde jsi viděla Dafinku-nemám na tebe mejlíka?
holkám všem furt chudákům posílám fotky meilem:-)
ale,co se týká výstav-v salonech právě ty převýstavní/výstavní úpravy moc nedělají,já jezdila roky k chovatelce kníračů do Brna-Obřan-chovatelská stanice z Agova dvora-její otec-Dfiny je Ir z Agova dvora
matka je Droga z Apatiky,Conchcita Drofa je její prababička a Gerova matka-takže je tam příbuznost s Germ,no a k ní jsem jezdila 8 let,
pak jsem si nechala upravovat Gera v Bučovicích,ale ona hho vzala letecky-záda trochu boky,zbytek nůžkama,no a pak ho brala jen strojkem,jak byl už starej,no Dafi si od začátku upravuju sama,a tu předvýstavní neumím,
no a za chovatlkou Dafininýho tatínka a dřívější Gerovou upravovatelkou už nejezdím,protože….
no protože Dafi jako štěně vypadala vhdná do chovu,a já řekla,že chovat nebudu,a i když předtím,než jsem si ju vzala,jsme si volaly,tak pak už nic,jelikož,ukecávala chovatelku Dafiny,at mě ju nedává,když na ní nebudu chovat…..
no takže,žádná výstava nebyla….,
ale tak stejně-od jara je vykastrovaná a asi před 2 lety?jí vyrvaly 7 zubů,že paradentoza-se jí viklaly….
jinak toto-Žeryk s Dafinou,je první dvojice,se kterou nechodím ani na cvičák,ani nemají zkoušky-přesto,že cviky umí na takový 4-základní zkoušky by to bylo+závody/zkoušky v tanci,a první dvojice psů,ze kterýma jsem nebyla na žádné výstavě…
jinak s Gerem jsem byla na 8 výstavách-občas VD,občas Výborná,jednou na mezinárodce v 6 letech res.CAC,res.CACIB,jednou dobrá,kvůli moc krátké úoravě srsti,s Killy byla majitelka,byla chovná,a s Duxem na voříškádě-kde vyhrál pejska šikulku,a sKimem na 3 voříškádách-v Plzni,a 2 krát v Boskovicíh,to už mu bylo 13 let,Kim byl vůbec cvičící veterán:-))),2 krát jsem s ním vylítla na stopách ZMCE,-stpy-jednou myši,jednou srnečky….,2 krát na závodech poslední místo…ZMMP1-stopy,poslušnost,speciální cviky…
no a v JEHO JEDNÁCTI LETECH JSEM S NÍM UDĚLALA DVĚ POSLUŠNOSTNÍ ZKOUŠKY ZOP A ZPU1-TAM BYLA POSLUŠNOST+HLÍDÁNÍ TAŠKY-borec to byl….