Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
jinak teda včera po práci ležing,pak vycházka ke křížku,mezi pole,hodně jsem s oběma dělala revír aportky,a hledj-ztatil-prostě cviky na hledání/přinášení,
pak večer válet se na terase,vyčesat pséky,zacvičit si,
a dočítat podbdrdské ženy-tak ty jsem dočetla dneska-a žádná prča-několik lidí z té rodiny si vzalo život,jedna ženská se udřela,v domě vládla jenom dřina-pole,zvířaa,zi,ma,vlhko,je tam popisovaný znárodnování,před tím válka,život těch ženskejch-několik generací-udřený,nemluvnýneschopný citu k dětem-teda jedna dost….
no nic veselýho…..ted čtu o minulých životech-Hvězdy minulých životů
ráno chladno,rychle jsem zametla/vytřela a vypadla jsem ze psama dědinou k rybníčku,podél ohrad na konec,tam je na tokovým paloučku asi 13 švestek cik-cak,tak jsem mezitím udělala ze psama obíhačky stromů,bylo chladno,mokro,
na nebi beránci,v ohradě koníčci,na cestě pejsánci…Žeryk válel sudy v mokré trávě,čmuchal si,Dafík na mě vesele štěkala při obíhání strmů,nikde nikdo,
to mám ráda-příroda,já,psi,podél ohrady se mnou šli chvíli i koně…..
doma pak snídaně,umýt nádobí,kuchyn,
a ukecat se jít cvičit,ty záda mě sežerou potvory jedny
Čajda má ted hezký počasí na výletečky,závidím
já chci na svou dovču taky chladno,a ne hice….,v tropech se blbě chodí+jsou všude průvany/klimatizace….
chci 20stupnů,
Odetto-víš co by ti řekl můj tatka na fnukání Gremlina?něco chceš mnět a nedáš tomu nažrat?!
to je naše rodinná věta-naše babička byla strašnej kočičák,z máminy strany,máma si vydupala do bytovky angorskou kočku,měly ju 13let
no a v BK jsme měly pořád 2-3 kočky,a od mých 10let teda psa -KIMA a k němu kočku,
když jme byly sbráchem malý,vozily jsme v kočárku kočky:D
a naše babička prý k nám vždycky přišla-a řekla mamce-donesla jsem ti kuře,grilovaný-jako asi kousek,si myslím,ne celý,
no a babička sedla,s kuřetem,k ní sedly kočky,a babička je začala krmit-a mamka čučela a nic -a babička-no,když chceš něco nět,musíš tomu dat žrat!nacpala kočky,a mamka smůla:-)
tak od té doby se u nás říká tato věta:D:D:D
tatka u nás za víkend zíral,jak šel za dveře at se uklidní napřed jedn pes,druhej den druhej pes-štěkaly u jídla a jenčely,jak kdyby žraly jednou za rok,a ještě přestupnej rok…
a na mým tatkovi bylo vidět,že ho s tím dodržováním pravidel štvu,ale bylo mu blbý mě nějak seřvat,tak říkal-no chudácí,tejraní,nažrat jim nedáš-to říkal fakt naštvaně!!!!
a pak-no podívej se jak mají hubený ouška a ocásek!!!-aby to jako teda zjemnil:D-tak jestli teda zrzeček nemá moc hubený ouška a ocásek?:D:D:D