Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Zlatka
Soucítím a rozumím. Loni v květnu jsem nečekaně přišla o svého osudového psa, a ta rána… se stále nezacelila, i když už se kolem mě hemží tohle malé strašidýlko…
Maya
Kong má tu černou extreme řadu, tam by se snad dalo něco vybrat? I mimo ten klasický plnicí granát.
Orbee dělá “diamantový” balonek, ten by měl taky dost vydržet.
Plus West Paw prý vydrží dost, dělají plnicí hračky, plyšáky…
Na přetahování a nějakou kontrolovanou hru bych zkusila děravý míč od JW, ten vypadá, že v rámci hry toho taky vydrží dost (i když to není na to, aby to celé odpoledne žvýkal, to určitě ne).
Já jsem z toho žraní všeho taky na nervy, nechápu, že se snaží sežrat třeba kamení. Jsem podělaná strachy, kdy to neuhlídám a způsobí si nějaký velký problém.
Denny
Naštěstí už se s tím kousáním a amoky zlepšuje (což je dílem jeho dozrávání a dílem můj zlepšující se management), ale stejně je to děsný, mám ruce samou jizvu. A včera mě kousl do nosu, a to jsem si to ani nezasloužila. Bolest jak kdyby mi dal někdo pěstí.
Aida je krásná, ty uši jsou boží. Vypadá moudře. 🙂
PetraK
No to moment teda! Já doufám, že z toho vyroste. Mazlit se zubama ve stylu “ukousnu ti palici”, to snad nemůže být celoživotní program. 😀