Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Odetta
A čůza alá pečené kuře je suprová!
😀 nebo sádrovej trphajzlik 😀
No to je dílo hodné galerie, šup tam s ním! Kdy bude ta výstava? 😀
jdu na to. Výstavu musí zařídit Dennyky, vona má ty konekce – viděla bych to rovnou v těch Drážďanech,je to sice zruky, ale proč to nepojmout ve velkým. možná rovnou ve Zwingeru 😀 😀 😀 kousek vedle Madony 😀
Bez uzardění kouše i do obličeje, blbeček jeden.
to je jak Ešátor – s tím když jsem se chtěla pomazlit, musela jsem ho nejdřív svázat izolepou a udělat z něj kokon 😀 😀 . Jeho představa mazlení byla, že nakopu ti do hlavy, dám ti facku a pěkně se popereme 😀 . To béš mít krušný. Zvostane mu to do dospělosti, jako právě Ešátorovi.
Zrzavé uno včera poprvé ušlo cca 3 km, ale asi budeme muset nosit svačiny, od půlky cesty zaplo sirénu a řvalo: “Mamíííí, já mám hlad!”
ne Gremlins, ale Votesánek, si to užíval co, ty prostory a objevování 🙂
Dennyky
to je ten stejnej debil?? No to se divím, žes ho nenamlela do buřtů, kreténa jednoho. Ty jo, ten by trpěl, smeták jeden debilitní.
Aida
taky ňuňuuuuu
Tak já jsem ještě nikdy nežila s ženatým chlapem tak nevím :-DD
😀 😀 😀 ešče , že já mám ten nestandard 😀
Maya
brachuv pes porad zere seeecko,
tak tohle je vo nerf. Doufám, žes jí řekla, ž epotřebuje ten ČERNEJ KONG, pro picbůmy. Jinej bych nekupovala.
Nemožou mu dát nějakou neškodnou kost?
Zlatka
,naše Řekyne vyskočila nahoru a propichla si tlamičku.Bylo to šou,naštěstí dobře dopadlo.
no ty jo dobrej horor! brr, co oni fakt nevymyslej.