Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Odetta

Fifi
    Přiznám se, že pro mě je důležitější, aby se ten pes líbil mně, než 100% shoda se standardem, ale zase je fakt, že se s tím standardem vlastně asi dost shoduju, když jsem do něj nakoukla.
    S úplňkem velmi soucítím – jsem starý insomniak, takže si to umím představit. “Vyléčily” mě z toho až roky ve směnném provozu, tam se nesmělo spát vůbec, ale stejně to člověk – obzvlášť když jsme dělali 36 h. (což se taky nesmělo :D) – sbíral po 15, 20 minutách. Od té doby umím usnout skoro na povel.
    A čůza alá pečené kuře je suprová!

Denny
    U nás houby taky nic, i když by růst měly. Musíme vyzkoušet jiné lesy, v tom “našem” mám podezření na defekty mycelia, hodně se tam těžilo, a už dlouho jsem tam žádnou kloudnou houbu nenašla. Minulý týden akorát tři bedlí miminka a jeden hříbek s vykousanou nohou, slabota, ani jsme je nebrali. Ani nikde nebyly odkrojky, že by už bylo vysbíráno. Prašivek nula. A to si na ty houby brousím zuby už od zimy…

Pusu předám až usne. :-)) Bez uzardění kouše i do obličeje, blbeček jeden.

Pošli nějakou fotku Aidičky, ať si ji ještě užijem, než si sbalí kufřík.

Pomlouvači kdyby se radši starali sami o sebe a neinterferovali…

PetraK
    No to je dílo hodné galerie, šup tam s ním! Kdy bude ta výstava? 😀
    U nás je v lese celkem mokro, ale stejně jsme našli prdinu. Koncem týdne chci zkusit jiný les. Zrzavé uno včera poprvé ušlo cca 3 km, ale asi budeme muset nosit svačiny, od půlky cesty zaplo sirénu a řvalo: “Mamíííí, já mám hlad!” Pak doma snědlo večeři málem i s miskou. Otesánek jeden.