Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fifi

Bryvecir vespolek,
    jste tu zkusene zahradnice, zeano. Toz poradte, babizny – ty zluty million bells zacly okupovat msice a asi svilusky. Rovnou chemii na ne nebo babskej recepis by byl? Jinak tu zacal masakr nesklizenych brokolic, lany, co jsem predevcirem prochazela, uz nejsou.

Dennyky
    jsem ve čtvrtek zmokla, v pátek mi začalo bejt zle a o víkendu
    to kumulovalo.

Tak hlavne, ze mas kulminaci za sebou a je ti lip. Nebyl to hnusak kurvavirak? Docela se mu dari v posledni dobe.
    Když občas vidím, v čem lidé dokáží řídit auto, nechápu.
    Taky obcas nechapu, ja musim mit boty s mekci podrazkou, placaty, pohodlny, abych mela na pedal cit. V cem vlastne ridi takovej profik Francezko? Bezva, ze se mu Vizovice libily a uzil si to, taky jsem zachytla clanek o nejakym magorovi s nozem tam.
    A ty mě chápeš, co se týče Aidy,viď ?
    Ja te taky chapu a rozumim ti, jak to mas s odchodem odchovanky. Kdyz by se chytla drapkem u osrdi, nechala by sis ji. To mi proved skritek Bajitkovej, z 11 stenat jen 2 feny, na feny jsem mela celej poradnik – a proste neslo ji poslat dal. Ona si vybrala zustat. V prvnim vrhu jsem mela jen jednu fenku, jakoze celej vrh = 1 stene, ozvala se na ni naprosto uzasna panicka. Bylo jasny hned, ze prdola pujde o dum dal. Spratek perdeli se pak pri predani ani neohlidnul. 🙂

Esusova
    no podle vyhlášky nesmíš jet třeba v pantoflích, nebo bosá.
    To ani nevim, ze bosa noha nesmi ridit, jsem v mladi v trabantovi teda porusovala predpisy. 😀 Pantofle si na rizeni vezme snad jen sebedestruktor, zejmena takovy ty holandsky klasicky drevaky. 😀

EvaC
    Co Sindibadka a muzova ruka, porad ses este nepotkala sama ve dverich? Ja ti dluzim ten balicek, mam ho sesumirovanej zhruba, tyjo ale ja a baleni a posta, to je des bes. 🙂

Jinak, vy konomilky, ja chodila v utlym mladi do jezdeckyho klubu, hec! Kydala a cistila jsem pres pul roku, zacala jsem jezdit na lonzi a ucit se takovou tu detskou gymnastickou prupravu na hrbetu kone. A kdyz jsme se mely fakt zacit ucit jezdit, parkrat jsem neprisla domu vcas a nasi si pro me prijeli do staje. 😀 Slyseli tam hovorit nakyho stajnika vulgarne, usoudili, ze to neni prostredi pro jejich dceru a mela jsem utrum. Cvicak posleze vse vyresil, tam se samozrejme mluvilo jen spisovne. 😀 😀 Mirko – jestli mas sanci se takhle projet na osvedcenym konikovi a chce se ti, jdi do toho. Ja kone miluju doted, ale mam pred nima respekt a bojim se jich. Oni to vedi, ja to vim, tak si aspon na dovoleny obcas nejakyho pohladim a to mi staci. 🙂

Tjo, Cajdaa ma hotel ***** a natapano, spokojena s pocasim, to zni skvele, to budou fotecky zase. 🙂

Odetta
    To neni zadnej Gremlin, to je normalne Bobika, mimi k sezrani! Ten je mutututututuuuuuuuu! 🙂