Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

PetraK-dalamánky-83kaček v háju…..
    ještě doma máme….:-(
    já šla dnes za zýstupkyní,řííkám-průser včera-moc dalamánků….ale prý se prodaly,tak dobrý…
    tak jsme pečlivě probraly,kolik čeho upíct,a do půl deváté nic z dopeku prodanýho…..-tak já nervy:D,ale pak byly fronty,lidi braly dopek útokem,tak dobrý,vybalování,pečení,kasa,nákup,půlhodka u Aničky….

Fifi-jooo,Martin a jeho empatie-to bylo-tak pojedm nkam s pejskama?
    a já-jééé mě bolí záda-ten víkend fakt peklo…
    a on-no nemusíme,jak chceš,tak budeme doma,ale Maxík se nikam rok nedostane,
    no ale jak chceš,ale Maxík by si to užil….a tak budem doma,ale Mxík vby byl rád…
    a já-Mirka ve mě-tvl,záda v háju,si chcu jedn den odpočnout,psi venku byly,mají pocvičený,jsou vyvenčený,bohužel i nažraný(pamlsky)poblijou autro,měly ted týden hromadu vycházek,cvičení,rodiče jsdou ze psama jednou za 2 týdny….
    bolí mě záda,zdechnu,chudinka su…
    a kynolog ve mě-no jooo,ale Maxík bude ščastnej,nikam se pak rok nedostane,
    ten si to užije,Maxíček bude spokojenej…
    a kynolog ve mě zase převážil….-a nějak popravdě nevím,jestli je to dobře,nevím jestlií je dobře mít psy na prvním místě…
    ale jo,jely jsme chvilku,takže v pohodě….
    koně jsem nechtěla-4 krátt jsem na nich jela-jednou ve 20 v Sokolí 45 minut na jízdarně,+jsem si ho i čistila,2 krát v Petrovicích-hodinu,jednou dobrý,ale podruhý si se mnou kůn dělal co chtěl-jely jsem přes silnici,dědinou,lesem,z kopce,do kopce,klusaly jsme,kůn se mě snažil v lese setřást od strom,vyrvat z ruk otěže,shodit….
    22 ženský co nás mělyna starosti-mě ,kamošku a její mamku,jely kus vepředu a sra…na nás….,a vyčistit jsme si je nemohli,aby nám něco neudělaly….
    takže jsem se pak i bála,no a ve 30letech na Ulitce stakaté 20leté kobylce,pl hodiny v lese,polama,kobylka nízká,hodná,a se mnou jela holka,která se se mnou bavila,a pořád mě hlídala,když jsem byla kus od ní tak se vracela,kde to šlo,tak jsme jely vedle sebe,bavily jsme se….
    super to bylo,má nejhezčí půlhodina s tenrát z 5ddenní dovolené,s mým bejvalým
    no a v práci,jedna nová kolegyně,jezdí přes 15 let?i se dlouho starala o jednoho koníka,doted jezdí 2krát týdně na hodinu v Kloboučkách,tak mi nabízela,že by mě na hodinu-ona si to platí,má hlídání dětí na tu hodinu,
    tak že by jmse jely spolu,klidně krokem,tak váhám,ale koně jsou tam prý hodný,a ona má zkušeností dost,tak možná o dovči,k těm rehabkám…
    Dennny-ale tak já tě taky chápu,to že nehodlám chovat,protože jsem dvoje štěnata zažila,a prostě mě to neoslovilo,taky ty nervy na ty správný majitele….
    mě holt baví to cvičení dost….
    jinak já třeba ani neodsuzuju,když má někdo víc pejsků,a nějakej není podle jeho představ-at už a výstavy,nebo chov,výcviky,a tak pejska prodá….
    já bych to nikdy!!!!!!!!nedokázala,ale vadí mě to mín,
    než když někdo má-4-7-8…psů,věnuje se vždycky těm mladším/štěnatům-výcviky,zkoušky,výstavy,vycházky,a zbytek je doma a nic,prostě-se 2 třema psama se cvičí/venčí/cvičákuje a ti starší-pozor-nebavím se o starých,mamyslím třeba 7letý psi,tak ti už jsou na dvoře/zahradě….
    tak to mě vadí dost!!!!!to bych nezvládla,a i to popravdě fakt nesnáším…
    bavím se o malých plemenech….kteří se dožívají 14/15 let…