Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsme fčéra byli sekati, na chalupě bylo mocinky moc hezky, vymyslelala jsem, že v rámci dovči si prostě zajedem na jeden den chalupu. Jen tak, bez povinností a budeme dělat jen to, co se nám bude chtít. Chtěla jsem sice zamířit do Kokořína „za mámou“ 😀 , ale vím, že by pochopila, že ten den věnujeme zahradě a tam si uděláme vejlet nějak s podzimem. A sejdeme se třeba zase s kachnovejma.
Dennyky
co blbneš chorobo? Hlavně, že huž je lípějc. A že Francézko nebyl ten pán s kudlou v břuchu ve Vizovicích. Hnedle sem si říkala, ešivá je v pořádku doma.
se procházeli 3 bílí čápi.
žjo asi už s mlaďasem?
Budou asi z hnízda v Lipové?
U nás Kačka s Karlosem letos mladý nedochovali 🙁
A ty mě chápeš, co se týče Aidy,viď ?
a tož to my tě chápem taky, nebo aspoň já, to že to člověk vnímá jinak, neznamená, že toho druhýho nechápe. Však Fifijová taky měla ščenátka a musela je poslat do světa.
Když občas vidím, v čem lidé dokáží řídit auto, nechápu.
no podle vyhlášky nesmíš jet třeba v pantoflích, nebo bosá.
Fifijová
U Jicina nakej debil vjel tesne za mnou do protismeru u nadjezdu, kdybych jela pomalejs, nacudil to do me, takhle jsem ho stihla aspon protroubit
po Tvejch zážitcích bych už měla problém do auta sednout, brrr
kachna
a já jsem si říkala, že to třeba nebude mezinárodní dívčí sešn, nicméně ta fotka je fakt boží. Má tu přesnou správnou atmosféru momentu.
Mirka D.
,tak jsem všem nakoupila dalamánky….
a mně ne! A to já mám dalamánky tak ráda! 😀
KIMI??? VÍŠ CO, ZAČÍNÁM DRŽET RADŠI UŽ TEĎ, NE AŽ VEČÍR!