Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak sobotu jsme po dopoledních vycházkách a odpoledním úklidu+cvičením zad zavrišily rychlovenčením v dešti,jen kousek za barák,jak já říkám-vyčurat,vykakat,počuchat,dom,a pobavily mě holky-Dafi má zase na zahradě odkrytý betonový schodky-teda to nejsou schodky,ale dlaždice v takovým tvaru,a Dafi tam vždycky běží,že musí dostat pamlsek,nebo na pařez na dvoře,a jak to zmerčila Betty,tak tam metelí obě tryskem sednou-a dej pamlsek,no a s Žerykem si na konci hraji s hračkou,takže,jdem v sobotu přes zahradu,už prší,od brány běží přes celou zahradu 2 šmouhy-Betty a Dafi,že,rituál s pmlskemdo toho Žeryk-že rituál s hračkou,ještě šmarjá,že Max nechce nic:D:D:D-i když taky vyfasuje pmlsek,a jde se dom
v neděli jsem vstala,rozlámaná,s tím,že odpočinková neděle bude…
jen jsem ráno,když všichni spaly-jsistota,že nikdo nepůjde minutu poté co vytřu na zácho/pít/jíst…:-)
takže jsem vytřela,psbírala psy,a jsem jsem to vzala vratama k zahradě,poté co se všichni vyvenčily,tak jsem s každým pocvičila-otočky,kroky,obíhačky,packy…..
a šla kousek do dědiny,at se dovyvenčí a dom,
doma naposled obstarat slípky,všem všude vodu,vrátit x milion miserk na místo-se měly vrátit rodiče…
a jít snídat,s tím,že je vapraný,uklizený,a budu se válet….
no tak vylezl Martin,a že pojedem někam ze psama,že Max se nikam zas rok nedostane,že je mu to vzácný….
tak jsme vyjely do Kozlan,kousek po cyklostezce,kolem rybníka a zpátky,
doma jsem vysála/vydrhla auto-jelikož Žeryk po jídle v autě je blbej nápad….
Martin uvařil pro všechny-nás i rodiče oběd-vývar s játrovými knedlíčky,řízky,salát,
rodiče nám dorazily,daly nám dárečky-trička+plechovky piv
pochválily upravenýho Maxíka,obhlídly,kvítka,zahradu,natřenej štít,a šly jsme po ibědě hají…
já k večeru vyštvala Martina na vycházku ze sama samotnýho,
a pak jsme šli chvilku k rodičům…
dnes v práci ranní-pečení/vybalování,kasa-akorát jsem napekla moc dalamánků,tak jsem všem nakoupila dalamánky….
za psama jsme šli ke křížku a zpět,a dala jsem si cvičení půl hodiny na záda…
Fifi-ty máš teda dobrodružství s těma autama….
jo jinak včera dost kosa,Martin chtěl původně jít psy koupat..
a k večeru studenej vítr,na sezení venku to nebylo…
Čajdo-vidím,že se ses hezky roztapala:-)a máš hezký počasí,žádný hice…
Maya-to je mazec s těma vlakam…
já teda vlakem jezdím furt,ale,toto bych si nechala vysvětlit na informacích….
to je tak složitý,až su z toho jelen….