Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Hlásim, že dneska jdu na půl dne na nějaký extra důležitý školeníčko. Rekultivujou nám systém, kterej používám, tak to bé nářez, když mám dneska mozek doma nechanej. Poprvní po 100 letech jsem zaspala – a vstávala až v době, kdy jsme měli odjíždět 😀 . Brtnik si myslel celou dobu, že jsem vstanutá a někde pobíhám a … překvápko….našel mě v posteli :D. vypravila jsem se za dvacet minut, tak to jde, ne? Ale ten mozek jsem doma zapomněla 😀

Zlatko – žjo, tu knihovnu jsem nějak díky Čertíkovi začtenýmu 😀 – přehlídla, to je úctyhodnej prostor!! V Databázi knih se dá taky asi nakupovat dobře?
    https://www.databazeknih.cz/bazar

Fifi

Preradim a nejde mi dat noha z plynu, jako z pedalu, abych slapla na brzd

u- no ty jo, fuj, to je hrozný, jen to číst!!!!!!! Já bych hrozně zmatkovala!!!! Úplně je mi fakt nedobře, jen to čtu!!

Ale moje nervova soustava asi prdne, s prazdninama se tu vyrojila rada novych psu a lidi,

tohle mě prostě fascinuje, že slušnej a přemýšlející majitel psa ve všech ohledech doplácí na hovada bez mozku a elementárních znalostí a slušnosti 🙁 Jako ve všem, já vím :-/

Kááááchnaaaa nasolená mořská kachna!!! To je háský! A boží je ta fotos s dětským motivem, to bych si nechala zvětšit a napsala dole k tomu Mezinárodní výměna názorů 😀

čajda – hele, už jsi nachodila skorem tu stofku kolem Brna za těch pár dní 😀 . A jak se Ti chodí? Budou fotos? Jo a mimochodem ten strom – co si sem dávala , tak to JE tak krásná fotka!! Že to je přesně ta, na kterou čekáš 🙂

mažu, za chvíli mi to začne. Tak tu nezlobte, přijdu možná odpoledne, když si neodpálim mozkovnu 😀