Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak sem se fčéra zamilovala do těch pečenejch cuketovejch hranolků, už asi jinak cuketu dělat nebudu. Kdyby někdo neznal- je to velmi jednoduchý.
1 cuketa
stroužek česneku
sůl, pepř, tymián, oregáno – nebo nějaký bejlí prostě, trošku pálivý papriky
trošku citronový šťávy
nastrouhanej sýr /psali parmezán, ten doma jako nemám, vystačila jsem prostě s goudou :D/
Do malýho keramickýho pekáčku (nebo čehokoliv jinýho vhodnýho) jsem si nasypala šécko koření a sůl a promíchala, vhodila prolisovanej česnek, zakápla trošilinkou citronový šťávy, nalila olej, promíchala a pak v tom omatlala cuketu nakrájenou na osminky hranolky (rozpůlit, znovu rozpůlit a ty půlky zas rozpůlit prostě) . Na to nasypat hoodně toho sýra a frknout prostě do rozpálený trouby na 200°, nechat to tam tak 15 min. a pak to dát péct nahoru, až sýr zezlátne. Ge-NIÁLNÍÍÍ!! jednoduchý a rychlý a chutnalo to i Brtnikoj.
černej čaj
Tvym psum.nedas kdyz si sama dopravas? 😀
nepodělim,sám mám málo 😀
Ja dneska z prace uz na dovcu tak se tesim, ale nakonec to mam stejne rozlozeny po ubytkach 28 25 12 22km protoze to jinak neslo, ale ma byt super chodici pocasi
moc si to užij, vypadá to, že se Ti půjde dobře a máš vybranou i dobrou lokaci. Přepadneš Lokinovce?
Odetta
paní měla ale pravdu, kouká děsně mudrlantsky, to bé pan profesůrek (že je kříženej s čertem, ponechme stranou 😀 )
Dennyky
TEN LEKNÍN!!!! Za to bahno rozhodně stál, já bych tam teda nevlezla, máš můj obdiv , ale je to nádherrrrraaaaaa!!!