Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak dnes mě Dafi vzbudila ve čtvrt na sedm-spala vedle ze psama,a zjistila,že je jí smutno….
psi jsme si nastěhovaly předevčírem dom,jinak k nim chodil spávat Martin k rodičům,protože tam děsně řvaly….
pakárny,oni vůbec mají vycí záchvaty,ráno dvakrát….
no tak jsem vylezla,dala prát prádlo,doma všem nacpala čistou vodu/jídlo,
,zametla jsem,vytřela jsem….
a zjistla jsem,že Žeryk spí ve své molitanové boudě v ložnici….
no tak vyrazit Žeryka-do půlnoci vysedává s Martinem na terase,pak ho nikdo nemůže ráno vydolovat ven….
zase jsem převytírala….
a šly jsme ven,všichni,kousek k lípě,tam jsem pocvičila s Maxem-sedni/lehni,couvání,kroky,otočky,přivolání,packy,
s Btty sedni,lehni,packy,přivolání,
a šly jsme dolů,kousek od baráků taneční cviky s Žerykem+úklonu na protáhnutí zad,pak předem vratama dom,cestou jsem 2krát jakože ztratila klíč od vrat na plyšáčku,tak at Dafík taky něco dělá:-)
a pak jít zamknout zahradu,zaaportovat si s Dafíkem,pohrát s Žerykem,obstarat slepice,pověsit prádlo,dát prát druhý,
a snídat a válet se….
zítra mám z odpoldní ranní….to bude prča na vstávání….,
Fifi-prskavec-no že prská/mrčí/držkuje…..tak jak píše Čjda…
no vkládání fotek,bylo učiněno sto pokusů mi o vysvětlit…
stejně jako doted neumím dávat fotky natrvalo do počítače,to mi to vysvětlovalo taky hromada lidí-oba bráchové Martina,přítel knihovnice,Čjda….
no a nic
umím dát fotky z fotáku do meilu,a to je všecko,jak odpjím foták,fotky zmizí….
su PC veleanalfabet….
s kvítkama-já mám doma na oknech fialky,+cosi zelenýho,2 kaktusy,ted mě fialky hezky kvetou,
2 okna mám plný,třetí okno z půlky
máti má doma kvítka na oknech,na solcích,policích
venku na milionech místech v květináčích+na zahradě,+milion záhonů zeleniny…..
jen než se zalijí kvítka na dvoře zabere to půlhodiny…..
jako je to hezký,ale je toho moc,kdyby to o půlku zredukovala,i tak by jich měla dost….