Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tak jsem zde. nějaká zdrchaná ovšem, uštvala mě důchodkyně 😀 vona si tetkon spí a já tady umírám 😀 . Začla jsem fčéra brousit gauč a moc mi to nende. Máme novou čistírnu teda a díky tomu zplundrovanou třetinu zahrady – no třetinu, to přehánim asi, tak čtvrtinu. Taliprtka tam má furt co zkoumat a Bubišková dycky metelí za ní, aby náhodou vo něco nepřišla 😀 . fčéra ale málem přišla Tali vo hlavu 😀 strkala ji Bubiškový do misky, kde měla plíce a nějak si s nima nevěděla rady, tak jí asi chtěla poradit 😀 , to se přepočítala a udatná důchodkyně jí vyhrožovala smrtí. Mně naštěstí ne, nechala si do misky sáhnout a milou plíci natrhat růčo na menší kousky. To mě potěšilo, že i v takhle vyhrocený situaci mě nechala na žrádlo v ten samej moment sáhnout.

Chtěla jsem vás poctivě dočíst, ale nemám sil, enem sem koukla na vobrásky a koukám, že Fifijová se rozdováděla se svým pádlíčkem. Doobře Tyyyy! Žlababa na tý sólofotce u studně vypada úplně strašlivě dementně 😀 😀 😀 a ráda vidím, že Troldík naopak vypadá moc hezky. Já vím, to jsem stihla zaregistrovat, cos psala Maye, ale i tak , je dobře, že nevypadá nemocně, jako před tím.

Zlatko!!!!!!!!!! To mě moc , moc mrzí, že Andy takhle nečekaně odešel za Duhu, ach jo, brouček malej. Pro něj ale lepší, takhle rychlý odchod, než aby ho něco trápilo. Drž se a jak psala Fifijová – mělas to sem dát, od toho jsme tu. Taky dneska zapálím svíčku a zároveň to s dovolením dám k ostatním za Duhu.