Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak včera odpolední-kasa+provážení zbytkových palet…
mín lidí,že si myslely,že je zavřený,takže kolegyně ze strážným,před mou kamarádkou,Pvlou od basendžíka,-jéééé to je nuda…
takže kamarádka,at jdou dělat k nim,že tam se nudit nebudou…
tak říkám-tak vám děkuju,oběma,furt si stěžuju,jak se tady nadřem-kasa/vybalování/úklid,pečení…
a vy-to je nudáááá
pochopitelně,šunky jsme si neválely…
kasa,+pořádný provážená zbytkových palet a alkoholem,drogerrkou+úklid….
dnes ráno po desšti,včera odpo lilo,tak jsem šla ráno ze psama zahradou,do dědiny k rybníčku,tam jsem ze všema 3-Betty,Žeryk,Dafi pocvičila kroky,otočky,packy,obíhání noh,a přivolání+mí psi pak obíhaly vždycky dvojici sedících psů,pak od rabníčku dědinou vratama dom,čapnout Maxe,kterýmu se nechtělo,a vratama ven,obejít to zezadu na zahradu,Max se po cestě vyvenčil,počuchal si,venčení sice dest minut,ale tak venku byl,vyvenčenej taky…
zamkla jsem zahradu,vyčesala holky,obstarala slépky,dala všude vodu a šla se válet…
odpolední-zákazníků mín,tak jsem pořádně poumejvala kasy,k večeru,přišel příkaz na všech 4 kasách zkontrolovat datumy na všech cukrovinkách,žvýkačkách,oplatkách…
no mazec,takže já krabičku na kasu,vysypat,a když někdo platil kartou,nebo si sklízel nákup,tak rychle přečíst datumy,naskládat zpět,další krabičku,vysypat a zase číst,naskládat….
kolegyně mezitím uklidila i za mě,já do devíti do večera stihka udělat 2 kasy…
a šly jsme všichni přecenovat na další dny…
před desátou v nocio jsme skončily,když jsem volala Martinovimže má za 5 minut vyjíždět,tak na něj kolegyně nadávala,že je prskavec,že by ho nechtěla…no Martin to slyšel…takže super,zuřil jak čert….
Fifi-fotky hezký,máti má takhle květináče všude možně,fakt je musím spočítat,mega hodně všude….
fotky tady furt neumím dávat,takže jetli tady chcete dát moje fotky z meilu,
pejsků mých z toho lesa na pařezu,a jak si hrají s uzlíkem a Dafi nese obojek tam můžete…. -jo truhlíky máš nádherný!!!!
já su ráda,že to narvu do mejlu nějak….
Černjčaj-ty máš dovču?
ale dnes se ochladilo trošku už ne?
na slunečnicích jste byly kde?
Zlatko-je mi to moc líto s Andynkem,a napsat jsi mohla,svátky,nesvátky,na tohle se život neptá…..
hladínm tě po tlapce,objímám na dálku…