Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fifi

Brypodvecir vespolek, dostala jsem od pani sousedky pochvalu za kvetenu v okennich truhlikach, jsem se pychou nadmula. Protoze babca moc nechvali, toz coby naplava takovy oceneni… 🙂 Ale letosni zluty a cerveny million bells vypadaji opravdu epesne, susnim je a hyckam. Snad je nezacnou zrat zase nejaky msice ci svilusky jak vloni, to byl rychlej proces.

Cajdo
    tak se optej, ono by to poslat slo asi kdyz se to dobre obali bublinkovkou ale je pravda, ze na to je med zase drahocena vec, takze je otazka, jestli to nakonec hrotit?
    Ja bych ani nehrotila. Neni uz moc co, vcera jsem nabizela a dneska mi pri predavani stocenyho medu bylo receno, ze das ist alles, dalsi uly a vcelstva nevypadaji tak dobre. 🙁 Toz pardon za nadeji. Ale budu na tebe pamatovat pristi rok, az budu objednavat, rovnou tam nakou flasu pro tebe objednam (kdyz med bude, vloni mel pro me jen tri lahve a to jeste ze znamosti).
    Ja mela k obedu bily vino, bramburky, fuet, rybickovou pomazanku, syry, cesnekovy suseny cerviky
    To je bohate menu. 😀 Jaky cerviky, naky moucny nebo jina delikatesa?

Mirko
    K obedu byly spagety. A k veceri prasarna se v troube chysta, jicinsky parky na kolecka podlity trochou piva a zasypany horou cibule. 🙂
    Martin večer nezavřel slepice do výběhu,takže složitý se k nim dostat aby nezmizly branlkou ven,jsem zuřila teda,takže všem všude vodu,zalít všude kvítka venku v květináčích,máti má kvítka na oknech,pod oknem,v truhlících,na konských saní….
    😀 se stara dobre o tu drubez. Hele, proc nenosi tu vodu a nezalejva on, kdyz tobe ruce odumiraji uz z prace?
    Jo, ctyri feny jsem mela, ale nikdy jsem je ve ctyrech na prochazky nevodila, nejsem sebevrah. Nejakych 45+35+28+25 kg bych najednou neukocirovala, kdyby se byvala byla Dorotka nasrala. 😀