Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Fifi-no mám vyfocenou takovou obří zajimavou můru-cosi prej extra-nezpomenu si na název,a fotka je někde v 25 albech….na papíře,ale ta byla na ryně,nehýbala se,takže vyfotit,a kdyby se pohla-tak zdrhat:D
jinak na erase,naproti sezení v rohu,je mega obří pavouk,tak ten se jmenuje Albert…
Černejčaj-a Čárlínek:D,
mě dneska upadne ruka/zápěstí….
co budeš mít k obědu?
-jinak s těma službama jsem to i myslela tak,že,když mám hodně smněn u sebe,třeba jak před Velikonocema jsem měla 6 dní v tahu,-tak i když mám po tom třeba 3 dny volna,tím jak mám před tím dost smněn u sebe,tak mi to přijde strašně za dloouuuho,kdyžbych měla v tom týdnu to na přeskáčku-den doma,3 dny v práci,den doma a tak,tak mi to nepřijde tak a dlouho,jak když mám u sebe hodně dní,su v tomhle divná?!no nejen v tomto….
dnes ráno vycházka k lípě-jsem původně chtěla jít pár metrů od baráku,a jak by se všichni 4 vyvenčily,tak s každým udělat nějaký cviky z tance a dom,
ale nejstarší Bettyna táhla nás k lípě,tak jsme šly k lípě,kolečko pidi v lese,a od lípy dolů,Dafinu teda vytáhnout do kopce je zážiteček,vleče se vzadu,rozhejbe ju věta-dělej mám hodně piškotečků!!!,
no tak jsme byly chvilku v lese,psi si počuchaky,vyvernčily
oni jsou psi rodičů tak čuchacíže se posunujem po metrutam čuchá jedn,tam druhejmpřidá se třetí,čtvrtej,tam se jedn vyčurá,3to prohlídnou,no moje nervy….
říkám tomu zástávka místo vycházka,že po metru stojíme….
doma dát všude všem vodu,Martin večer nezavřel slepice do výběhu,takže složitý se k nim dostat aby nezmizly branlkou ven,jsem zuřila teda,takže všem všude vodu,zalít všude kvítka venku v květináčích,máti má kvítka na oknech,pod oknem,v truhlících,na konských saní….
no musím to spočítat….
vykartáčovat všechny pséky,umýt nádobí-se mi večer nechce….,
trošku vzít octem koupelku,umýt palicu a du se válet….
jako ke čtyřem psům
vím,že FIFI měla 4 psy,já několik let,já chodila rok denně ven ze 4 psama,+několik let ze třema-když měly rodiče 2 a já jen Gera,3ještě šly,když Gero chodil hodně na volno,na vodítku jsem táhla ty 2,rodičů,
Gero neřešil psi lidi,nic,takže o něm člověk na vycházce nevěděl,tak psychicky na hlídání hlavně psi rodičů,
tak to bylo fajn
ale tohle…..když jdu ze čtyřma,tak Dafi řeší psi-tak u ní být ve sstřehu,
Max vyjíždí po psech,+Maxe a Bettynu zajímá zvěř,
no nejvíc z těch 4 je v pohodě Žeryk
prostě za mě 2 psi a šmitec:D:D:D:D
zvlášt,když 2 se furt plouží,čuchají,2valí dopředu,nejsou čuchací….
takže odlišný tempo,
na to abych chodila s každou dvojicí zvlášt,se můžu vyprdnout…,
obdiv pro lidi s více psama…
i když…oni většinou co vím,moc pak nechodí na vycházky…..
tak to tak neřeší….nebo nechodí denně ze všema….