Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

včera odpolední-chodila jsem jako druhá na kase-takže hodně vybalování+pak úklid,do půl šesté jsme byly s mezismněnou,pak 2+zástuokyně,ale všechno jsme stihly včas,tak dobrý
    akorát teda v noci jsem neviděla jak si lehnout,protože mě všechno mega bolelo…
    dala jsem si v noci ke kafe a večeři plechovku šampanskýho-at žije zdravý životní styl….
    ráno zase vedro,i když hlásí,že by se mělo ochladit,
    tak jsem hned jak jsem vylezla,vypadla na vycházku ze všema 4 psama,ke křížku a zpět-Dafi cestou zpět hledj-ztratil s hračkou,Maxík i Betty-kroky+obíhaní noh,
    no a šlo se dom,dát všem všude vodu,jídlo,pustit slepice….pozalívat venku kvítka,doma nádobí
    ted využívám ještě vedr tak peru potahy ze sedačky,závěs z koupelny….
    ted jsem nalila do pračku na vyprání ocet,tak snad bude prát pak líp….

Černejčaj-no ve fabrikách jsem dělala,v BK,v Brně,v Bučovicích-u mašin-brusky,u pásu,u strojů….
    čipy,aby viděly kolikrát kam člověk jde,zákaz mluvení u práce,
    kamery jsme měly v jedné studené kuchyni,
    +máme v obchodě,
    no práce ve fabrikách-seš prostě jak robot….
    rychlost-bud u pásu,kterej jede rychle,případně nás stopovaly stopkama,nebo normy,
    ale i když to nebylo u pásu,byly normy,a ty práce na sebe navazovaly,takže když člověk nestíhal,tak zdržoval ty po něm….
    no žádná prča….
    včera mě nějak nedošlo,že má kolega sluchátko,a vztekle jsem řekla,že nevidím důvod proč by po půl hodinové pauze měl jít ještě na jednu rychlou…
    no slyšel mě…
    tak ale stojím si za tím,já si taky nejdu mimo přestávku dočítat knížku…..
    akorát mi to asi dá na odpolední sežrat….
    dnes jsem po 2 týdnech cvičila na záda a na dovču si objednala 2 rehabky na migrény….
    du stříhat Martina….