Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
tak včera jediný volný den…
tak ráno ze všema 4 psama-směr ke křížku,pak zpět,pak nějak pochodit cikcak mezi polama,-všichni se vyvenčily,Žeryk proběhl,zbytek se teda prošel a šlo se dom,doma deát všude všem vodu-až mi někdo vysvětlí-proč jsou na zahradě 2 obrovský kastroly u sebe na vodu,u slepic 3 misky na vodu,na dvoře 2misky na vodu a u vjezdz/brankky dřevěné 2 misky na vodu,+má kočka na stole,a každá dvojice psů má doma 2 misky…..
no než člověk všude roznosí vodu,tak je půlhodina v pročicích…
takže postupně ubírám misky,před příjezdem rodičů zase vracím na místo….
pak uklidit kuchyn,vydrhnout koš na odpadky,prach,koupelku,wc,
a jdu se válet….
Martin sjel nakoupit,a po obědě-ehm ve 2 odpo:D jsem na tři hodky zalehla a chrněla….
psi teda chrněly s náma,
k večeru jsme vylezly,já požehlila,šly jsme ze třema psama-Max vyhlížel rodiče,tak ze třema psama kousek k lípě a zpět-každej pes dostal pár pamlsků na zem-počuchal si pachovej čtvereček,na závěr jsem všechny 3 pustila,navzájem si zkontrolovaly pachový čtverečky-jetli po nokom nic nezůstalo:-)))
a šlo se dom,všichni na volno,nikde nikdo…
boží ty pachový čtverečky-já to miluju!!!pes se zabaví,zaměstná hlavu,ostatní si mezitím potrénují čekání,pak si to po sobě zkontrolují,
člověk krom rozházení pár pamlsků a následnýho hledj-a čumění jak pes hledá NEMUSÍ DĚLAT ABSOLUTNĚ NIC-TAKŽE IDEÁLNÍ PRO LIDI,CO ZE PSEM JINAK NIC NECVIČÍ -jako rodiče Martina,můj otec….
no nic,došly jsme dom,já si dala leháro na terase,
a ečer jsem šla na třetí vycházku po dědině-no večer-v noci-s mou dvojkou,aby si užily chládku+sio počuchaly pesemesky,a pak na 2 minuty s dvojkou rodičů,a šly jsme si pustit chalupáře…
dnes ráno doma rychle zamést/vytřít,pak ze všema čtyřma psama ke křížku a zpět
a na konci vycházky ze všema čtyřma pocvičit-všichni čtyři-sedni,lehni,odložení v leže za pochodu s přivoláním,
otočky,kroky,packy,obíhání noh-ze psama rodičů jsem necvičila dlouho hlavně s Mxem,tak je to bavilo,a když jsem cvičila ze svýma psama tak se pořád přidávaly za mnou,že chcou taky cvičit,na závěr,jsem dala Žerykovi oběhnout všechny 3 psy,a Dafině oběhnout všechny 3 psy-Dafi 2krát po sobě místo aby oběhla všehny 3psy,tak se prosmýkla mezi Maxem s Betty,a vzala to pidi mezírkou kolem těch dvou a a Žeryka-jsem se jí smála,že tak spíchá za pamlskem,že oběhnout 3 psy by jí ubralo vteřiny,divřže po cestě neoddkopla Žeryka at uhne -prostě vych…. knírač-na co budu obíhat 3 psy,když to můžu zkrátit o 2…
připomíná mi starýho Gera,když jsem s ním párkrát zkoušela agility-2překážky bšžel,jak byly 3 tak se na tu třetí vždycky vyprdl-no on Gero taky pohyb nevymyslel,že:D
no,doma jsem dala snídani,všem jsem všude rozdala vodu,zalila kvítka,jen část,zbytek v noci,
a šla jsem upravit Maxe-učesat všma kartáčema,vyčesat hráběma,ždibec protrimovat hřbet,boky,stehna,a pak nástavcem ostříhat Maxíka,+nůžkama zkrítit srst na tlapkách,zabralo mi to hodku a půl,protože jsem u stříhání co vteřinu vytahovala chlupy ze strojku,zase jsem ho nechtěla brát dohola,no nakrátko je
jen potřebuju nabrousit strijek…za chvilku na odpo….
Fifi-tak hlavně,že to nespadlo někomu na hlavu,to by byl teda mazec…
jinak tady sucho,jak hrm,ono když v pátek večer pršelo tak jen trošučku….
Maya-no moje historky z práce…
škoda,že si to nepíšu,by z toho jednou mohla být humoristická knížka….
a přesně-když nejsi v tom obchodě x hodin dennně,tak to nezaznamenáš….
s odpadem-já takhle zrušila 2 skřínnky-jednu pod odadem,tam jak je dřez,a drhou skřínku vedle,jem tam nalila vařící vodu,sůl,jedlou sodu,ocet-a chstr,všechno to prochrstlo na zem…..všechno mokrý….police,…..
ak už jsem s tímto opatrná…..