Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Bryvecir. Teda, musim rict, ze dlouho jsem se takhle nelekla. Dneska rovnou dvakrat. Jdu zalejvat a malem mi to do hlavy nacudi spacek? Asi ho neco lovilo, vybral to na posledni chvili, plesknul me kridlem po tvari, uz jsem se videla se zobakem v uchu. 😀
Pak smrdlam neco v kuchyni (kurizek, mlask) a zvenku najednou racha a zvuk rozbityho skla. Si rikam, cotokuwa muze bejt? Vylitnu a sklenenej kryt venkovniho svetla nad dverma rozprsklej na trilion sprdliku na dlazbe, venkovnim koberci pro psy i vevnitr v chodbe. Cokle ocividne v uleku z ty prdy tez, odskoceny na trave (kdyby to buchlo na Ruzici, ztlumila by naraz, kdyby na Troldu, slehlo by ho). Jsem je zahnala do vybehu a dumala paranoidne, esli svetlo nekdo nesestrelil? Treba Ruzice pneu, kterou si vyhazuje obcas hodne vysoko. Nebo nakej magor se vzduchovkou. 😀 Zametu a posbiram strepy z nejhorsiho a zkoumam dal. On se ten sklenenej kryt normalne vydrolil, vypadnul z plastovyho zakladu svetla?! Plast mel zjevne unavu materialu po xy letech. A co s tim ted, kdyz mas otevreny venkovni svetlo? No, neni to nejelegantnejsi reseni, snad to podrzi, nez sezenu novy svetlo a elektrikare. Vam to nafotim, az nabiju fotici padlo. 😀 A budu doufat, ze psiska zadnej pidistrep do pacicek neschytali, neco z jejich venkovniho lezeni letelo hned do popelnice, zbytek veledukladne sanitovan.
Maya
čistič na odpad, už párkrát použitej, mi ucpal odpad, takže mám nepoužitelný umyvadlo
Nakej krtek? Mne se jednou ucpal i pres sitko odpad ze drezu v kuchyni, zoufalstvi. Narvala jsem tam krtka a nechala ho pres noc pusobit. Zjevne byly ucpany trubky az za sifonem, trvalo to, ale zabral a rozpustil to. Tak snad uz ses taky pruchozi. 🙂
Cajdo
My vcera doma 26… to uz je dost na hrane.
Snad se vam doma uz ochladilo. Des, znam to, clovek je uvarenej, natoz chlupatice.