Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

Odetta-jezuskute:D,miminečko,kojeneček,drobeček,bobeček malej,
    9 kg má dospělej malej knírač:-)

Fifi-dala jsem si štamprdlu slivovice-na tu krční páteř,
    tak to zabralo,překartáčovala jsem všecky psi i kočku,tu chvíli prší…
    s Martinem-15,července-má jít na tu rezonanci,a v srpnu má jít k tomu svýu doktorovi přes střeva,ve čtvrtek mu skončily rehabky,
    obvodní ho nechce uschopnit,než bude mí ta za sebou tu rezonanci,že,kdyby tam něco našli,aby teda pak nešel zas na neschopenku,tak se čeká na tu rezonanci….
    tož tak no….
    já se chcu objednat na rehabky na srpen,bud jak budu mít dovču,nebo tam mám 2krát doktory,tak na ty dny,že bych to spláchla zaráz
    k lékům-na měsíc jsem je sama vysadila-i když seč to nemá-hokus-pokus-co na to kotníky a váha
    kotníky splaskly,váha-3kg dolů….
    ted mám teda jiný léky,tak snad se tam nic takovýho neprojeví…
    na jednu stranu mě štve,že ty léky mám brát,na druhou stranu,nerada bych se octla ve stejným stavu co před rokem,to teda znovu ne….
    i když jak všem říkám-a za tím si stojím-za to nemohla jen práce-tak nějak z části,ale i s Martinem+to,že člověka furt cosi kdesi bolí taky na radosti nepřidá…
    -ehm no,nic se nevyrovná tomu,když na mě bývalá kolegyně u kasy-jééé ty ses před rokem zesypala?jako psychicky?a jak na tom ted seš?
    no nesmíš si to tak brát všecko-seš hrozná cíta….
    no tak to teda taky nebylo moc ono teda…..
    i když kolegyně+zástupkyně,když jsem jim to řekla,tak mi říkaly-ses měla zeptat,jestli ještě chlastá….
    tak to bych se nezeptala,že….