Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

tak za mnou další týden…
    víkend byl odpolední,
    v pondělí volno,takže ráno vycházka ze psama-lípa,kolečko v lese,s posezením s Dafi na klíně na pařezu,a od hájenky zpět,
    pak úklid,odpo psychiatr,
    mám jiný léky,protože po těch před tím jsem dost přbrala+mi hodně otíkaly kotníky
    v úterý odpolední,tak ráno s Dafi zvlášt,chvilku za barák mezi polama,pak s Žerykem a Pvlou s basendžíkem-k rybníčku,podél ohrad a zpět,před tím v 5 ráno hodku bouřka,venku zas jak v prádelně,jinak pršelo v sobotu chvilku-15 minut,kjinak hrozný sucho,jak píše Čjda-Brno a okolí nic….
    ve středu mezismněna-takže ráno brzo ze psama k rybníčku,tam pocvičit taneční cviky,trošku zaházet Dafinin oblíbený pletenc,pamlsky sýr,tak pejsci cvičily jak draci,doma dostaly kostičky sýra do hlavolamu ještě,já si skočila umýt hlavu,a když Martin v 8 ráno vylezl,tak jsem spokojeně na terase žehlila-v županu,tak se ptal,jestli jsem byla ze psama…..
    ve středu jsem s něma šla chvilku ještě večer
    ve čtvrtek ranní-pečení+kasa,lidí mín než ve čtvrtek bývá,ke konci smněny mě chytla krční páteř a migréna…..
    boží….
    tak doma jsem ležela,večer šla ze psama o půl deváté chvilku,kousek k lípě,na travnatým plácku jsem každýmu udělala hledej aportků-revírky,Žeryk měl pletenec+vodítko,a Dafi pletenc,čelenku mou pletenou,a vodítko,
    a šlo se dom
    doma jsem akorát utřela prach,a v půl jedenácté v noci nutila Martina at mě maže záda….
    ráno prášek od bolesti-jako k ničemu,
    na ranní
    pečení+házení pečiva,pak na kase-jedna kasa se nám rozbila,jely 3 kasy,což v akční den dopo není nic mnoc,
    ale stalo se…nikdo za to nemohl,napsaly jsme 2 cedulky,že se omlouváme,kasa nejede z technických důvodů,děkujem….
    jedna paní za mnou vlezla skoro až na kasu,že jsou fronty,at zavolám na další kasu-tak jsem se jí zeptala,jestli umí číst,ona,že jo,ale že tam jsou fronty!!!
    tak jí říkám,jak můžu zavolat na další kasu,když ta kasa nejede?????
    no kolegyni z toho bylo úplně do plaču,je tam skoro rok,a ještě nezažila nefikční kasu,psychařila,že nás lidi zabijou,tak jsem jí říkala,že jetli se nikomu s těch lidí nikdy nic nikde nerozbilo!!!!!ani doma,ani v práci!!!tak jimi gratuluju a závidím,dělala jsem ve vícaro fabrikách,a všude se občas něco rozbilo….
    no nic….
    jdu k ppečvu,chlap bere holou rukou kaiserky,když vidí,že sypu ty v akci,tak jich deset nabranejch háže z pytlíku zpět-když ho důrazným hlasem upozorním,žetohle dělat nemůže-řekne,nezlobte,se,žena chce jiný…
    tak jsem nahlas řekla,že hygiena našich zákazníků je hnus….
    zase mě chytla migréna,takže jsem do sebe nafasovala algifen,namazala si mastí krk,a šla házet piva v plechovkách….
    no nic,kolem půl druhé jsem skončila,zavolala Martinovi,at pro mě přijede a doma zalehla s hadrem kolem hlavy…
    ted už to přechází,na terase jsem dala kafe,čajmvečeřu
    šli jsme ze všma 4 psama,protože rodiče dnes odjely na týden do Chorvatska,tak ze všema 4 psama ke křížku a zpět,tak se vyvenčily,proběhly,
    a já jdu sklidit prádlo,prottože se blíží bouřka…..
    Odetta-gratuluju ke ŠTĚNÁTEČKU MALINKÝMU!!!!!
    pošli fotečky nějaký,je roztomilouš 😀
    PetraK-ano Martinova věta je -nebudu o tom mluvit,na různé situace domácí….
    -pak si má člověk promluvit s partnerem…
    neschopenka mu trvá dál…..
    on si myslí,že ještě tak do srpna,já si myslím,že mě trfí…..
    doktorka čeká na magnetickou rezonanci,na kterou ho poslal,jeho doktor přes ty střeva….
    Černejčaj-my doma tak 23stupnů…
    ze psama chodím pozdě večer,nebo brzo ráno,když jdu na delší vycházku-do lesa-tak vodu sebou,
    psi rodičů taky už snáší špatně teplo,-jednak stáří,tlouštka+chlupy,
    tak ale nejsu debil,abych s něma chodila daleko….,
    a když chodím do práce,tak jdu kousek od baráku…-jako,že mě máti na to upozornovala,jak kdybych byla blbá….
    oni v těch telpech ze psama totiž nechodí…protože oni chodí na vycházky,když je už dost hodin a tudíž fakt hic…
    ale už se těším až se ochladí….
    Kachna-máš dobrou dětskou trojku,a Lucka teda kus slečny!
    a čtverka z matiky…ehm-já měla x let 4 z matiky,z fyziky…z zělocviku….
    z matiky jsem chodila furt na doučování…