Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem to fčéra vodřídila dom a dneska zasejc zpátky do Prahé. A …. fčéra překvápečko – čistírna je sice napojená, ale na záchod nelze 😀 . Co tak jako dělat, když jste v háji? Sválně! Nechám vás hádat 😀 😀
    Pan zedník fčéra řádil – už je stěrka všade, začištěný okna, se bude štukovat. Brtnik se rozhodnul, že nejspíš ty trámy ještě před natřením opálí, tak bude Feuer Frei!! 😀 😀

a já si tu dneska udělám diskošku, šéf nény, kolega za mnou to přežije, a zbývající kolezi to budou mít už utlumený 😀 😀

kachna_
    Kačka má trojku z matiky, což je docela komplikace, protože chtěla na gymnázium.

aj jaj, matika prokletá 🙁 , trojka už je blbý, no. A co Lucka blbne, že to dotáhla na čtyřku?

Fifi
    ovsem pak od 22,30 docela smrst, bow echo

brrr, my zatím pořád jen s deštěm, ten nám teda zatopil sklep.

😀 radsi mlcim.
    😀 😀 😀
    dírka sem, dírka tam,
    japa já to udělám? 😀

Samoseto?
    😀 😀 jasně, přece si je tam nenacpala sama, taková velká holka 😀

černej čaj
    u nas taky pracovala jedna maria regulerni blazen

evidentně sdílená Mária 😀

, tatinek ukazoval kacenku, ma jedno ocicko (vicko) chudera mensi, taky mela trochu abstak ale uz hezky roste a pry uz ma 62cm. narodila se myslim v unoru a jeji matka tezka zavislacka…

já tohle nemůžu číst, protože ……. jednak bych nebyla slušná v projevu a druhak mám vždy těžký puzení takovejm hydrám – protože to není matka – zakroutit krkem a ještě před tím jí na něj šlápnout!!!!!!!!!!!!!! Chůdě Kačenka. Je moc a moc dobře, že jsou lidi jako tatínek a jeho přítelkyně, že má Kačenka kde být ve svým doma a aspoň trošku mít napravený ten start do života a ne ležet někde v kojeňáku a……. ne, bože já mám takovej velkej vztek! Nejsem žádná kučikuči baba, nikdy jsem neměla tikání biologickej hodin, ale když se něco děje dětem a mohla bych do toho zasáhnout, stala by se ze mě zuřivá tygřice a dotyčnej by neskončil ani trochu dobře.

Maya
    hele my taky měli velkej výpadek loni a všechno přežilo v pohodě. Když tam člověk furt neleze, je to jako dřív ve sklepě.