Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Týýý vole!! Buřina fčéra jako to prasca! A potom ešče to samý v noci . Celou noc liloooo, to je krása, to je krása, máme sice vodu ve sklepě, ale to je fučík, krásně se dejchá, ochladilo se a hlavně lesy se snad trošku napily. U nás teda určitě, jak u ostatních???
A porostou houbišky, musim si dojít pro hřibajze.
a já sem dnes vystoupila ráno z další komfortní zóny. Po cvičení sem si dala ledovou sprchu. masakr teda, ale pak mi bylo pěkně studeno.
KIMIIIII- DRŽÍM, A MYSLÍM NA TEBE.
Fifi
Lekno jsem ja dneska. Takovy medium propeceny + krupava kurcicka.
nazdar Lekno, tak co sprchlo u vás? Odpolko bylo u nás tak hnusně, že jsem odmítala vylézt z auta a jít domů, bylo mi fučik, že tam sou čokle 😀 😀 a pak to přišlo. rány, voda, voda, vooooooooooooodááááááááááááááááááááááááá!!Hurááá.
Už hooodně dlouho nebylo to, že by pršelo jako v pátek – od tří hodiny, s malými přestávkami durch i přes noc, přes celou sobotu a skončilo to ve čtyři odpoledne a hned dva dny na to zase velkoslejvák, to je taková krása! Dneska lilo celou noc, blesky lítaly mezimračně, takže bez bombardování už, to se vyřádilo v podvečer.
Dennyky
vona je fakt tak roztomilá! Prtka malinká.
ták hurá téměř celou noc pršálo a hlavně žádná kalamita.
supr, supr, já už se bála, že ani v horách nic. a ulevilo se Ti? Je líp?
myslíš MAĎARSKÝHO Orbána? :-DDD
no takovýho nějakýho.Orsága 😀
Maya
nad Prahou sa blýská, tak někde už to asi řádí, u nás furt vedro a dusno
To bylo u nás a bylo to velký, sem radši vypla počítadlo a zásuvky
vedel jak vyndat ajfoun z karanteny 😀
co nějakej kovidovej certifikátek? 😀
ale teda nezávidim
hm, koukám, že u Čajdy a spol nespadla skorem ani kapka, jak říkali 🙁 Tak snad dorazí něco – hlvavně normálního, žádný záplavy – časem i k vám.