Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
TO BYLO PRŠENÍČKO POŘÁDNÝ, PĚKNÝ! Od pátečních tří hodin lilo víc jak celých 24 hodin až do soboty do čtyřech hodin. To byla taková krása!!!! To se lesy napily zas po takový době. Jsme si to s Brtnikem užívali a říkali si, jak člověk změnil názor, když jsme před lety jezdívali na chalupu, kam je blbá ta přístupová cesta, vždycky jsme si krátkozrace přáli, aby hlavně nepršelo…. a dneska???? Hm…. Hlavně aby pršelo. Strhla jsem si zádíčka trošánek – uklízela jsem stavbu a vynášela ven bordel a přes to, že jsem si dávala fakt 3/4 kyblíku, tak se zase zádo nasejřilo a dává mi to sežrat. Jsem včera ani nemohla vylézt po žebříku, když jsem škrábala stěnu, tak to musí dotáhnout Brtnik, což mi teda vadí. Ale voškrábala sem to pěkně. SPálený záda se mi loupou tak, že vypadám jak syfilitik. Nevíte někdo, proč mě sakra ale vůbec nenapadlo namatlat si na to Panthenol?
Jdu váš dočíst.
Kimi – nene, nene, to nesmí být slinivka!!! nebude!!! Držím palce moc a moc a moc. si pořád v duchu říkám, že by to chtělo nějakej celostní pohled. je tam toho naskládanýho docela dost.Myslím, že to vychází z toho, co se všechno semlelo v tý době kovidový – maminka, Kora.
Kachna
Lucka, vypravěčka beruškových pohádek už je slečna!! To nejni možný, já to furt nechápu, jak se to přihodí. Marťas malinkej už taky nejni ani náhodou…. Kačaba už je taky velká……… jak je to možný, dyk to nejni tak dlouho, co jsme šli kolem Berounky a mělas Luciáška na zádech a já obdivovala, jak moc hodný a vnímavý miminko to je!!!
Je to hodné dítě, ani se nezlobilo, když jsem vyprskla, nad tím popisem
ty jo ty nejsi matka, ty seš Satan, nejstarší přejíždí hlavičku kočárkem a když se dovolí ohradit se, tak jí vynadáš 😀 a nejmladšímu se směješ když si natrhne řiť! Kubišovou na Tebe!! 😀
Odetta
áááá Mazánek se představuj, ňuník Tyranosaurská!! Prachsprostě závidím. Mocinky moc.
černej čaj
žjo raci! Ty jsem neviděla už roky! Na Gumpa se dívat taky nemožu, já už tyhle věci nedávám. Nicméně podle vyprávění co vím od Sokola je jen dobře, že se takováhle osvěta dostala do kin, snad to tu další generaci něco naučí???
Fifi
Ale byl v pravu, pan domaci.
a já si to teda nemylsim furt no. páč prostě měla to ona a nemusel takhle „hysterčit“ a vjet na ni jak jagouš na kňoura, to zas jako ne. Já ho chápu, ale všeho s mírou a šikanovat se nikdo nebude. Ešátor to dělal sofistikovanějš teda – ten jí zabíral jeden pelech po druhým 😀
Reakce na vodu, no, projevy ledvinovyho selhavani.
to jsem vůbec netušila 🙁 🙁 máte to tak hrozně debilně namíchaný.:-( asi bych nenáviděla ty, co tam na ten kompost házej ty humusy, moc mě to mrzí, že to takhle klouček pruhatej má a Ty tím pádem taky.
Maya
jakou dobrovolnickou činnost nabízejí? Jako že místo třeba dne v práci?