Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
Krasnej vikend preju.
Tu ted mirne zahradnicky konecne zaprselo a drobek se ochladilo, uvidime v noci, esli naky bourky dorazej.
Odetta
Jee, to je ale princeznicka krasna s bystrym pohledem! 🙂 Krasnej spolecnej zivot preju, jen samy radosti a veselosti, at se vam dari! 🙂 Jak ji mas dlouho doma, je to normalni stenatecko, ktery hloda, zlobi, kouse, radi? Pusina prtava, mututututu! 🙂
Dennyky
Aidicka pekne vyrostla, kralicek jeden otomilej.
Mirko
Se nemas co omlouvat za svuj slovnik, co bych mela rikat ja? Jo, diky za fotos, ta parezova je skvela, moc jim to slusi! 🙂
Esusova
I byl na ni protivnej, tak to jsem mu dost vymluvila teda – jel na pelech, ani se nepostačil divit, páč nebyl ani trochu v právu.
Ale byl v pravu, pan domaci. Tyjo, vzdyt Bubu prijali uplne skvele – tady by to byly nejmin 2 tejdny oddelovani, hlidani, aby nedoslo k likvidaci. Trolda chtel Ruzici doslova zabit a to byla malinka… Mas skvelou smecku, opakuju, ze ji takhle mezi sebe vzali.
Skvely, ze je Taliprdi syfl lepsi, mast strom kuze jsem vubec neznala a musela najit. A vi se teda, z ceho ji to vzniklo?
Hrbobol je stejně z toho
Nene, neni, on mi fyziotyran v pondeli hrb po delsi dobe zase „rovnal“, to bylo z toho.
Jak to, že mu aquaterapie uďála todle na tlamičce????
Reakce na vodu, no, projevy ledvinovyho selhavani. On ma i 2 vyrustky, ktery mu pomalu rostou na dasni (zuby cistoskvouci, zadnej zanet), odstranit samoze nelze, zase projev ledvin… Btw, jak je Vasickovi, Petrs, zvlada hice v norme?
K Troldovi – bohuzel, co by pomohlo kloubum nebo imunite, mohlo by podrazdit slinivku a ledviny. Uz tak je zazrak, ze snasi dlouhodobe Pronefru. Se vymysli jedna vec, nasleduje ihned „ale“ a kontraindikace. Si tu jen obcas fnuknu, protoze vic nenadelam, tak me vylevy omluvte, obcas to musi ven. 🙂 Uvidime, kolik mame casu, co ho dozene driv, esli ledviny nebo nejaka jina podruzna zlotrilost. Jsem realista, vim, ze to muze bejt nahly. Nebo se bude v soucasnym stavu drzet mesice, treba i roky? Kdo vi. 🙂