Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

tak předem zadem,se omlouvám za můj včerejší slovník…..
    dnes volno,tak ráno jsem vstala v šest-chvilku trvalo,než jsem se vybatolila-nachystat sebou vodu,foták,dát prát pračku,a miznout směr lípa-a pak les-k lípě jsem táhla Dafi na 5metrovým vodítku-a nechtělo se jí a nechtělo:-(
    tak jsem jí řekla,že na to kašlu,že není vedro,bude ve stínu,má sebou vodu,tak at si trhne….
    od lípy se rozešla,v lese i běhala,
    pomodlila jsem se u obrázku,prohřála se opřená o kmen,pochodila trochu sem,tam,udělala nějaký fotky,cestou z lesa vyfotika Dafi jak si nese obojek,takže se několikrát proběhla pro obojek,napily se,Žeryk si zaválel sudy,a já zjistila,že u hájenky je pole nbílího maku…
    tak ještě vyfotit mak,a šupky hupky hupky dolů….psi se proběhly,vycházka byla delší,protože místo obvyklýho kolečka za hájenkou jsme přidaly pár cestiček z kopečka do kopečka,ale na zahradě jak jsem vytáhla Dafinin měkký pletenec,tak se ještě přetahovaly,takže nálada byla dobrá,když Dafi dostala chut na přetahovačku:D
    doma sluply snídani,já pověsila prádlo,vydrhla wc,kuchyn,
    Martin pověsil obraz co v noci spadnul-s mým komentářem-proč to spadlo?
    a já-protože věřím v Boha,a ten mě vyslyšel…obraz je teda celej….,
    Čajdo-já mám na zdi neskromně i pár svých fotek…
    vodotrysk v Letovicích,větev s kapkama vody,rodiče ode mě mají západ slunce+fotky psů,vlčí máky v obilí…..
    a to nefotím zdaleka tak dobře jakko ty a Denyky,ale prostě,se mi to líbí,
    tak co….
    jako kdybych měla čekat až budu fotit jak ty a Denyky….
    to bych taky mohla chtít tak super vychovaný psi jak má PetraK,
    a mohla bych pokračovat donekonečna….
    mít záchranářkou duši jak má Dáša s kníračkama,
    stručný pohled na svět jak má Maya-pár větama všechno hezky vystihne….
    Kachnin pohled na svět-přijde,pár větama to zde rozsekne,zhodnotí a mizí:-)