Fóra › Ostatní › Soukromý: Kecací jaro 2022 › Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
sem fčéra vozila celý vodpoledne cihly. A musela sem se nejdřív na Brtnika načtvat, aby mě to nechal dělat. Prej nesmim a neřekne mi, který cihle mám vozit, tak sem mu řekla, že si tam du k nim stoupnout a budu tam stát se svým Rudánkem a rukavicema tak dlouho na tom sluníčku, dokud nepřinde a neřekne mi to a nebo dokudy nepadnu s úpalem na zem. A šla sem a stála. Nevydržel to, řikal že sem mrcha a pak mi vokázal, co teda mám vozit. Tak sem to šéécko s kámošem Rudánkem navozila do Domečku a Bubišová mi pomáhala. Ani jednu fůru nevynechala 😀 . Dělala mi dozor 😀
Dennyky
Ričrd ma dnes narotzky tak vse nej
Ričinky, Ričinky
má dnes narozeninky
šécko nej ty blázne starý,
ať Ti furt prsty stejně supr hrají
🙂
ven a do stínu, srdcovi se to nelíbilo,
tvl, fuj, neblbni!!!
Ach Mirko to mě mrzí tohle
TO BYLA MOJE ZED NA OBRÁZKY MÝCH PSŮ…
vím, jak to vnímáš, je to dost bezohledný, mrzí mě to hodně tohle. Stejně jako to manko. To je peklo s těma penězma – v obou případech.
oddělený účty-Martin je proti,a když mu něco vytýkám,tak řekne,že má peníze z práce+důchod……..
Mirko, ale to není jen o jeho rozhodnutí přece sakra, Ty do toho máš taky co mluvit, se ho neptej a ten účet si založ.
stejně-že ty lidi jsou takový kurvy a nechají si ty prachy…
tohle nikdy, nikdy, nikdy nepochopím! Ať mu ty prachy zhořknou, šmejdovi.
Maya
to už je teda další level kupovat obraz, abys e hodil k sedačce, líbí nelíbí je asi fuk
jo, já už sem se zase vytočila!
Fifajz
Tu som, pod kaktusom
no to nezní moc hezky, teda. Tak trochu záhrobně z Mexika 😀
Je skvely, jak se babca zaradila do smecky a moc gratuluju.
jo ona je boží, Rumouš teda si to úplně nemyslí a je po prvotním nadšení zaraženej jak prdíky, ale to snad rozchodíme 😀 I byl na ni protivnej, tak to jsem mu dost vymluvila teda – jel na pelech, ani se nepostačil divit, páč nebyl ani trochu v právu. Nebo takhle – já chápu, že je zpruzelej, páč se obává- zbytečně – že o něco přijde ( asi si nevšiml těch večerních samostatných vycházeček, toho že jí vždycky úplně první i nadále, stejně jako první pamlskuje, mazlikuje 😀 😀 ), nicméně to nedal najevo tím nejvhodnějším způsobem a takhle to dělat nebude, fertig.
hrboboleni, uterni kontrola moci Troldy a konzultace taky nalade moc nepridala
sakra, práce!!!!!!!!!!!!!!! Jak to, že mu aquaterapie uďála todle na tlamičce????
Chces mu zprijemnit pobyt na svete, nez se neco posere fest, najdes jednu vec, kterou si uziva a pomaha, hovno, majere, hovno mas, nejde to, ale masaze a dornovka mu zustanou.
dop….rdele! Pardon těm co nehovoří spostě. To už nejni možný tohle, mrzí mě to, brouček malej. Masáže jsou stejně nejvíc, tak aspoń tohle, že je cajk.
Taliprtce syfl sasračně ustoupil po aplikaci masti ze Stromu kůže, nohy hojíme HA gelem, to se taky výrazně lepší – koupila jsem jí fešný docela dobře držící fusky a kdyby do toho kozapitomáflekatáblbá furt něňoupala, máme pořešeno. Ale ATb má ešče. Kontrolu máme po Cyrilech.
Blby jsou ty veci okolo – dysplazka, nemuze nic na klouby kvuli slinivce. Rehabka draha jak prase pomahala, tak ted uz taky bude osekana. Voda? No v lete na tabore mu nemuzu nedoprat nejaky smoceni v Labicku a par temp.
🙁 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( tohle a ten další výčet je hrozný. Jako jo, jasný, může být hůř a zatím vlastně jakoby dobrý, ale když se to takhle napíše, tak je to k – opět pardon -posrání, to se jinak napsat nedá. Hrbobol je stejně z toho 🙁
Blbecek si lital s pulkou krabice a cupoval to, happy Pruhy a Ruzice to samy.
🙂 je fajn, že oni to takhle nevnímají. Zavolám.