Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

trimování-ano je to řehole,a hlavně,jetli si někdo pamatujete dřív bývalý knírače-ve filmu Holky z porcelánu je malej pepřák-krásná postava srst,barva,
    ale prostě dřív ty knírači měly ty nohy mín chlupatýmta srst byla tvrdší,nejde jen o to trimování-3krát za rok u jednoho psa se to dá přežít….,i když je to x hodinovej opruz,a jo,časem budu stříhat celou,
    většina lidí ty knírače bez PP prostě stříhá strojkem,ale
    jde i o to,že jak mají ty hodně chlupatý nohy-přitom dlouhá vata měká-ta srst na nohách,tak se jim na ně natahá v lese hroznej bordel,a to mí psi fakt chodí v lese po cestičkách….,v zimě když je měkej sníh,mokrej,tak se obalí koulama sněhu…,takže zase do vyny,sušit,fénovat….
    takže už kvůli té úpravě vážně uvažuju,že knírače n,
    sice je miluju,za mě super zvíře,se kterým se dá cvičit,ale nemusí se,
    hlídač,závislák,ftipálek….
    ale ty chlupy…..
    tak jsem se z malých čistokrevných stvoření rozhodla pro šiperku-malý,skladný,hezký,dá se s tím cvičit,
    není úplně krátkosrstý,a nemusí se upravovat…
    no a nebo nějakýho křížence něčeho-knírače,špice…..
    prosti křížencům nic nemám,a vždycky kolem mě nějakej byl…tak uvidíme….
    dnes jsem udělala ráno vycházku podle Dafinina přání….
    no tekže jsme fakt nebyly daleko…..,vratama směr kolem baráku zezadu k naší zahradě,kolem ní že jako k hájence-hájenka je do kopce,a svítilo tam-tak jsme šli zpět,kousek k lípě,pak zase dolů,na náš cvičící afaltový oblouk-směr dědina dolů od zahrad,tam jsem si s každým udělala taneční cviky,a pak jsme si dlouho-na Dafininy poměry:D hrály s tím novým krátkým flísovým pletencem,
    hodně jsme se tahaly,přinášela ho,pak se douho přetahovaly s Žerykem,oba nechtěly pustit,a já furt chodila pár kroků před něma,tak mě s tím furt pronásledovaly,pak zase pár tančících cviků,oběhnutí Žeryka,chůze u levé,pravé nohy,couvání a dom…..Dafi spokojená jak želva,no já nakonec taky,
    daleko jsme sice fakt nebyly,ale úsi se vyblbly,pocvičily si,pohyb měly….
    jo,ztaky se snažím,než jdu z domu mí uklizený….,ustlaný,prázdný stůl-jen tv program,a ovladač,misku s ovocem,kapesníky,
    jinej stůl než konferenční nemáme,a Martin na něm nic nesnese…,
    jak jena něm nějakej časák+knížka,tak je tam hned bordel….
    a pokud možno žádný nádobí…
    Denny-no vidíš s kamošem,takhle se dostávat do řečí:D
    to já to mám dobrý,tak nějak si myslím,že jak se o nikoho nezajímám já,tak se nikdo nezajímá o mě….:D
    a ono mě tady stejně lidi vidí bud v práci,nebo občas zahlídnou jak jdu ze psama po dědině,jinak se vůbec z lidma z dědiny nestýkám,nejezdit busem tak nikoho krom kamarádky z knihovny,a Pavly neznám…
    a s PAVLOU se bohužel moc nevídáme…:-(,když jdu s ní ven,tak bez Dafi,což mi nevadí,ale musím na to mít volno,abych šla s každým zvlášt,a Žeryk taky není nadšený ze štěněte…jako není z něj vypsychlej,ale radost má jen z Pavly…..