Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

Dennyky
    Naškubala jsem full levandule
    áááách to je stejně krásný skorem jako ten Tilda

Jo topit ve 30 stupních je příšernost. Myslím, že v naší kópelce by bylo Mirce hodně dobře 😀 😀

nedělala jsem NIC!
    to je taky moje oblíbená činnost, jsem zvědavá kdy se k ní dostanu 😀

Viděli nás spolu největší drbny z díí píí, tak zas budou mít vo čem mluvit.
    aspoň mají holky čím žít, dopřej jim to 😀

A to ještě když odcházel, tak říká venku, jéééé, jsem si v ložnici zapomněl brejle.
    Tak jsem mu pro ně šla a říkám mu, no hlavně, žes nezapomněl trenky.
    A von, no ty jsem si raději ani nebral

😀 😀 to je vůl a ……slyšely to ty pani taky? 😀 😀 😀

A co je levnější?
    Hmmmm to mě nenapaadlo

no jo, ono člověk musí taky používat tu zátku na krku a to někdy je marnost nad marnost halt 😀

jak, když je neměl? ?

sis měla pučit od Francézka 😀

Maya
    cokosku teda a salat, brambory
    čokošku sem si zakázala a brambory kupuju teda od pana statkáře.

to nejses sova, protoze ta v tuto nocni hodinu spi i
    sem, věř mi. já nejvíc zapínám v osm hodin, ale – sem se takhle přešamrdačila programově, páč jsem věděla, že to jednou přijde. Mám období, kdy chodím prostě pozdě spát, páč mi to vyhovuje a pak jsem ráno totál kantáre /ale spokojená, co sem večer stihla udělat/ a pak mám období, kdy sem za rozumnou a chodím v pro ostatní lidi normální hodinu spát, ale pro mě normální není, ale jak říkám, už roky jsem se vnitřně nastavovala na to, že budu jednou vstávat brzo, protože prostě jsem se přestěhovat chtěla, chtěla a chtěla a to s sebou nese i to dojíždění, takže to bylo jasně daný. No a teď, když se právě nakopnu tím cvičením ranním, tak pak to tělo jede jako blésk! Rozběhne se a maká.

neb nektery lidi jsou takovy hovadaaaa
    kdo byl tím hovadem a proč? (hovado na každým nároží dneska už)

kdybys mu pred barakem predavala trenky, bylo by to pro okoli jiste zajimavejsi ?

😀 😀 😀 souhlasím! 😀 a ráda bych to viděla 😀

pristi tejden ma bejt kosa, tak muzete topeni vyzkouset do plnejch
    no vidiš a my museli zrovinka tu zkoušku už zahájit tetkon /on je tam nějakej stanovenej čas, kdy se to musí dělat. jsem zvědavá, jak s tím budu spokojená.