Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

tak včera odpolední,jako všecko v pohodě-kasa,vybalování-ehm dostala jsem za úkol doplnit krabice s džusama-dávají se do horních regálů a narch na sebe-a jsou fakt těžký-tak částěčně jsem na to zapoměla,protože jsem dostala za úkol-každej byl od někoho jinýho…
    dochystat dopek k peci,až dodělám tu paletu,já dodělala paletu s už tak těžkýma džusama po 6,sirupama a tak-část se vešla-ta uprostřed,ta část navrchu ne-takže jedna pocha dlouhá na paletě dolů,vyskládat to pod tím,pak zpátky…
    předtím tahání kastlů piv…na sebe nahoru na paletu…
    pak ti na kaser někdo řekne,že se s něčím nebude tahat,že je to těžký-a zabíjela bych…no nic,
    tak jsem prostě odvezla prázdnou paletu,dochystalůa dopek,ana doplnění džusů jsem se částečně vykašlala,částečně zapoměla…..
    a pak jsem do sluchátka na kase popravdě řekla zástupkyni-že jednak jsem zapoměla a jednak jsem z hlediska náročnosti fyzické se na to trochu vyprdla:D
    takhle ušlechtila jsem to formulovala:D
    taky jsem mohla říct-ty jo,těžký je to jak kůn,záda,ruce mají dost…..
    se mě s tím tak trošku už nechtělo tahat…
    ale já tak hezky učeně….fyzická pracovní náročnost…:D
    no nic,dojle jsem dom,šla jsem pár minut ze psama,chvilku jsem seděla na terase a šla hají-v jednáct v noci-celkem brzo na mě:D
    ráno jsme se vypakovaly ze psama,venku chladno,jely jsme autím na začátek do Ždánskýho lesa na náš okuh,kde je hodně pařezů a stromů na zemi,a Dafi se tam vyběhá,takže jsme jely tam-začátek lesa čím dál větší smeták-pet flašky,kelímky od kafe….děs,na x místech…
    no pak jel Martin ještě do práce ke mě pro kuře,tak jsem to vzala chvilku ze psama podél řeky,tak si počuchaly pesemesky,proběhli se a jelo se dom,
    doma jsem dala kafe,pověsila pračku,a šla dotrimovat Dafinu,moc to nepouštělo,takže ctehna,jsem vzala nástavcem,+kolem krku a plece,to má hrozně hustý a blbě to pouští,takže pořádně pročesat,prokartáčovat,vyčesat trimovacíma hrabičkama podsadu,protrimovat záda,boky,a konec zad,stehna s mástavcem,at to má stejně dlohý aspon,je teda strakatá,a a třeba krk-část pustila na holou kůžu,část jen trochu…
    ale tak celkem to jde….vzala jsem jí hezky nakrátko hlavičku,náprsenku,ocásek,zbetk má teda přetrimovanj+s nástavcem,
    no a další úprava až na podzim…..doufám teda-Fifi mělas vykastrovaný i perdelky???
    jako,jestli pak šly hůř trimovat?
    no zabralo mi to 2 hodky…
    pak už ju jenom otřít vlhkým hadrem,dát jí za odmněnu trošku nádivky z kuřete a hrrrr do města do knihovny,vyměnit Martinovi zástěru-na obrázku to tak nevypadalo,ale je s dlouhýma rukávama,vzala jsem mu 2 od tamanů,tak jednu jsem si nechala na česání/stříhání psů,druhou jsem vyměnila…
    aby se taky nezbláznil…bych ufikla rukávy a bylo by…..
    dojela jsem dom-Žeryk chrněl v obývaku v boudě,Dafi na pelíšku-a a ni žaba uchem nehla-jak by řekl tatka
    žádná vítačka,nic-bud byla Dafča utahaná-to jako určitě,protože jsem ju u té úoravy občas nutila stát,otáčet se a tak…
    a nebo byla nasraná,neno oboje:D:D:D
    tak jsem si ji vzala do postýlky a šly jsme obě hajíííííí
    no pak před půl patou se něma šel chvilku ven Martin,daly jsme si čtecí tříhodinvku na terase,já pak navlíkla tu zástěru s rukávama-má na konci rukávu gumičky…
    vyčesala furminátorem naši fest línající kočenku,vyvenčila jsem pséky,
    vykartáčovala Žeryka-a volno je za mnou….
    a zase do práce……
    kurna den volna je proklatě málo….