Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

PetraK

Mirka
    sem si říkala, že kdyby si to přečetl z „úst“ někoho jinýho, tak by snad trošku pochopil.

PetraK-hele Žeryk se taky bojí plácačky na mouchy-strašně,přitom nemá důvod,leda něco v minulosti…
    no ona se bojí i když jsem třeba šla nalít k rajčatům vypláchnutou flašku od kefíru a tak. občas něco vykoukne. S tím učúrnutím je to jasný.
    Mi nebyzlo nic jinýho, než vyrazit do toho pařáku, protože dneska bylo jasný, že cedit se bude a to bych to zas neposekala a bylo by to už nad kolena, takhle jsem to měla místy tip-ťop. Dvakrát se mi to ucpalo. neměla sem svou inštalatérskou trubku, musela jsem jezdit s klackem 😀 . KDyž jsem dosekala, vydala jsem se stříhat cestu do úvozu, větve šípků dělaly při průjezdu rychlý pruhy na laku auta, tak jsem to šla sestříhat a páč přijede návštěva s autem větším než je naše, snažila jsem se to prostříhat i nahoře. uďála jsem ale vzhlednej zelenej tunel. 🙂 Moc hezká ta cesta je. A pak sem ešče – to už jsem myslela, že zdechnu – vídlema odtahala hromadu pichlavejch větví, co zanechal na cestičce Brtnik a proklínala jsem ho do jednatřicátýho kolena teda, páč to už bylo mocinky moc. Takže zajížďka na zmrzku byla zasloužená 😀